PETRIĆ OTKRIO SVOJE POMOĆNIKE: Tu je Nađ, a ima još nekih poznatih imena!
Gordan Petrić, Foto: Starsport©

oformio svoj tim

PETRIĆ OTKRIO SVOJE POMOĆNIKE: Tu je Nađ, a ima još nekih poznatih imena!

Takođe, biće bitan i psihološki aspekt, jer crno-beli imaju pet vezanih neupseha

Objavljeno: 00:01h

Novi trener Partizana - Gordan Petrić imenovao je i svoj stručni štab, koji će u određenoj meri biti promenjen u odnosu na prethodni period. Već je poznato da je Albert Nađ prvi pomoćnik novog šefa struke, a kako trenutno stvari stoje pomenuti sektor će brojati još šest tremera.

Za početak u stručni štab će se vratiti dugogodišnji trener golmana Nemanja Jovšić, koji je prilikom dolaska Ilije Stolice ustupio svoje mesto Miljanu Vesiću, a smenjen je zajedno sa sada već bivšim trenerom.

Uz Petrića će takođe biti i drugi pomoćni trener Strahinja Pandurović, analitičari Lazar Tomić i Miloš Podunavac, kao i kondicioni treneri Miša Filipović i Saša Tomić, koji su bili deo stručnog štaba i kod Ilije Stolice.

Gordan Petrić
foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Za početak tandem Petrić - Nađ će imati ozbiljan posao da ekipu dovedu i optimalno fizičko stanje, jer su zbog očajnog rada tokom letnjih priprema igrači potpuno nespremni (ko ne veruje, neka pogleda snimak sa meča sa AEK-om gde Rikarda Gomeša, koji je prošle godine odigrao preko 40 utakmica sa 90 minuta, hvataju grčevi u 70. minutu).

Takođe, biće bitan i psihološki aspekt, jer crno-beli imaju pet vezanih neupseha, što se ne pamti 30 godina unazad i bitna im je "šok terapija", odnosno dobar rezultat na nedeljnom meču sa Mladosti GAT kako bi se vratili u kolosek.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.