NEZAPAMĆEN DOČEK ZA KOSTIĆA U TORINU! Evo šta je sačekalo Srbina USRED Italije, odmah mu je izmamilo osmeh na lice
Navijači dočekali Kostića u Torinu, Foto: Youtube/Goal Italia

kakva scena

NEZAPAMĆEN DOČEK ZA KOSTIĆA U TORINU! Evo šta je sačekalo Srbina USRED Italije, odmah mu je izmamilo osmeh na lice

Kostić oduševljen po dolasku na potpisivanje ugovora sa Juventusom

Objavljeno: 16:29h

Srpski reprezentativac Filip Kostić ostvario je transfer karijere, pošto je iz Ajntrahta prešao u redove Juventusa, a doček navijača koji su ga sačekali u Torinu će zauvek pamtiti.

Doskorašnjeg fudbalera Ajntrahta dočekali su navijači ispred prostorija u kojim je odrađen lekarski pregled pred potpis ugovora.

Kada je izašao iz automobila usledile su ovacije navijača, koji su uzvikivale njegovo ime, a tu je bila i srpska zastava!

Stara dama će Ajtrahtu platiti 13.000.000 evra, a spominje se i još 4.000.000 u bonusima. Sam igrač će dobiti platu od 3.000.000 evra i ugovor na tri godine.

Da podsetimo, Kostić je sa Ajntrahtom osvojio Ligu Evrope, a stiže u renoviranu ekipu Juventusa, koji želi da se vrati na tron i juri trofeje. On je stigao kao zamena za Matijasa De Lihta, koji je prodat Bajernu za 67.000.000 evra.

Kostić je bio u Frankfurtu od 2018. godine, odigrao je 172 meča i upisao 33 gola uz 64 asistencije. Prošle sezone osvojio je Ligu Evrope, a pamtiće se njegova utakmica protiv Barselone kada je postigao dva gola i imao asistenciju u četvrtfinalu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.