ZVEZDA DOBILA 'RAT' SA RUSIMA: Novo pojačanje stiže danas!
Delije, Foto: Starsport©, Espreso.co.rs

'iz rusije s ljubavlju'

ZVEZDA DOBILA 'RAT' SA RUSIMA: Novo pojačanje stiže danas!

Ranije se pisalo da ga hoće i Krasnodar i Dinamo Moskva, ali i CSKA koji je bio najozbiljniji konkurent crveno-belima

Objavljeno: 13:37h

Crvena zvezda je angažovala još jedno pojačanje u ovom prelaznom roku! Talentovani ruski fudbaler Jegor Prucev (19), potpisaće u toku dana ugovor do 2026. godine sa crveno-belima.

Klub sa stadiona "Rajko Mitić" je imao opciju da dovede ofanizvnog vezistu Sočija, koji može da igra i po krilu, bez obeštećenja, iako navodno ima ugovor sa ruskim klubom do 2024.

Crveno-beli se nisu dvoumili i odlučili su da potpišu ekstratalentovanog tinejdžera koji će pojačati konkurenciju u ofanizvnom delu tima.

Iako Zvezda ima više igrača koji pokrivaju ove pozicije, čelnici i stručni štab šampiona Srbije su procenili da bi Prucev mogao mnogo da donese u budućnosti i da ovakva prilika ne sme da se propusti.

Jegor je mlađi brat Danila Pruceva koji se probija u prvi tim Spartaka iz Moskve. Vredi oko 300.000 evra, s tim da za matični tim nije puno igrao, samo jedan meč, jer je išao na dve pozajmice.

Najpre u Tekstilščik za koji je upisao 24 nastupa, a prethodno u Njeftehimik u kom je na 13 mečeva dao tri gola. Ranije se pisalo da ga hoće i Krasnodar, CSKA i Dinamo Moskva.

Pošto su suspendovani iz evropskih takmičenja, Rusi ostaju bez velikog broja stranih, ali i domaćih igrača koji su dovoljno kvalitetni za UEFA takmičenja i imaju ponude.

Sa druge strane, njihova mesta čelnici ruskih klubova najlakše popunjavaju upravo Srbima koji se ne osvrću mnogo na UEFA suspenzije, naročito ako Rusi dobro plaćaju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.