NEMA ŠALE SA TADIĆEM, NIJE PAO SAMO ŠAMAR: "Odmah ga je ’sastavio’, PESNICA U GLAVU, jedan je 2 puta padao!" (FOTO)
Dušan Tadić protiv PSV-a sa flasterima na desnoj šaci, Foto: EPA/Olaf Kraak

'overio' jednog

NEMA ŠALE SA TADIĆEM, NIJE PAO SAMO ŠAMAR: "Odmah ga je ’sastavio’, PESNICA U GLAVU, jedan je 2 puta padao!" (FOTO)

Iako je isprva javljeno da je u pitanju bio šamar, sudeći po fotografijama Tadića nekoliko dana kasnije, verovatnije je da je udario pesnicom razbojnika

Objavljeno: 10:10h

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, doživeo je neprijatnost ispred svoje kuće pre petnaestak dana u Amsterdamu, kada su dva razbojnika sa kacigama na glavama pokušala da ga pokradu.

Kako navode holandski mediji napadači su od Tadića hteli verovatno da ukradu sat i novčanik, ali na kraju su jedva pobegli nakon što ih je Srbin nadvladao, a posle jurnjave je došlo i do sukoba i tom prilikom je kapiten Ajaksa uspeo da skine kacigu jednog od njih i da ga udari u glavu.

Dušan Tadić
foto: EPA / Antonio Bat

Iako je isprva javljeno da je u pitanju bio šamar, sada je i sam Dušan Tadić potvrdio ono što su fotografije nagoveštavale.

Naime, samo nekoliko dana posle incidenta, Tadić je kao kapiten bio na konferenciji pred finale Superkupa Holandije, gde je na desnoj ruci imao tri zavijena prsta.

Imao ih je i kasnije na samoj utakmici protiv PSV-a, koju je njegov Ajaks izgubio sa 5:3. Tadić je i tako sa zavijenim prstima bio spreman čak i da uđe u sukob sa rivalima, što se vidi na fotografijama.

Takođe, na kraju meča je i skinuo zavoje, pa je moglo da se vidi da je na srednjem prstu imao malu rasekotinu.

Krilo i plejmejker "Orlova" i"Kopljanika" je za "Sportski žurnal" potvrdio šta se dogodilo:

- Da, tačno je. Dogodilo se, ali je prošlo dobro. Pesnica u glavu. Jedan je dva puta padao na zemlju. Mogu slobodno da pokušaju ponovo - rekao je Dušan Tadić.

Dušan Tadić
foto: EPA/Olaf Kraak

Otac Petar Bato Tadić u izjavi za Večernje novosti o toj povredi.

- Došli su na motorima, sa kacigama i nekim šalovima. U prvi mah je mislio da prolaze navijači koji žele sliku, ali kada je shvatio o čemu se radi naravno da uopšte nije bilo prijatno. Na svu sreću, Dušan je brzo reagovao - šaka u glavu, odmah ga je ’sastavio’ kroz vizir kacige, pa su na kraju pobegli. Malo je ogrebao ruku na kacigu, ali ništa to nije strašno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.