MIHAJLOVIĆ OSTAVIO SVE U DILEMI: Srpski trener sakrio namere Arnautovića, i dalje se ne zna da li će otići!
Marko Arnautović i Siniša Mihajlović, Foto: Profimedia

lukavo

MIHAJLOVIĆ OSTAVIO SVE U DILEMI: Srpski trener sakrio namere Arnautovića, i dalje se ne zna da li će otići!

Ne bi čudilo ukoliko je stari lisac poput Mihe po zadatku pričao o Arnautoviću

Objavljeno: 16:21h

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović oglasio se u medijima povodom interesovanja Mančester junajteda za njegovog napadača Marka Arnautovića.

Izostanak napadačkih opcija, prevashodno u vidu najisturenijeg fudbalera u ekipi, te i dalje enigmatična situacija sa Kristijanom Ronaldom navela je Mančester junajted da krene u poteru za raspoloživim špicevima. Iako nije na tržištu, zbog pređašnjeg poznanstva Erik ten Hag je kontaktirao Marka Arnautovića, ali je prva ponuda Mančester junajteda odbijena.

Na red će uskoro doći druga, ukoliko već nije, jer zvaničnih informacija o tome nema, ali u Bolonji ne strepe, barem je javno, ako je suditi prema rečima Siniše Mihajlovića.

Marko Arnautović
foto: EPA/ Christian Bruna

- Bio bih srećan zbog Marka u slučaju da pređe u Junajted, ali mislim da on neće otići. Pričao sam sa Arnautovićem o ponudi Mančester junajteda i u slučaju da ode, videćemo (po pitanju zamene), ali mislim da on ostaje - rekao je strateg "rosoblua".

Ne bi čudilo ukoliko je stari lisac poput Mihe po zadatku pričao o Arnautoviću, kako bi kupio vreme ili eventualno naterao Junajted da dobrano "podmaže" za Austrijanca srpske krvi.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.