SERGEJ MOŽE U MANČESTER ZA 65.000.000 EVRA?! Zna se i koliku nedeljnu platu Srbin zahteva!
Sergej Milinković-Savić, Foto: Profimedia

premijer liga, .kolo

SERGEJ MOŽE U MANČESTER ZA 65.000.000 EVRA?! Zna se i koliku nedeljnu platu Srbin zahteva!

"Crveni đavoli" očajnički žele da pojačaju svoj vezni red koji je u prvoj utakmici nove sezone izgledao prilično slabo

Objavljeno:

Tek sto je nedavno osvanula vest da je Mančester junajted započeo misiju dovođenja Adrijana Rabioa iz Juventusa, iz Italije stiže još jedna ''vruća'' informacija.

"Crveni đavoli" očajnički žele da pojačaju svoj vezni red koji je u prvoj utakmici nove sezone izgledao prilično krhko. Ne samo Rabioom.

Zbog toga su, kako prenose italijanski mediji, stupili u kontakt sa srpskim reprezentativcem Sergejem Milinković-Savićem. Mada, to i nije neka vest jer se o odlasku SMS-a na 'Old Traford' šuška praktično od početka letnjeg prelaznog roka.

Sergej Milinković Savić
foto: Starsport©

Prema navodima lista Gazeta, srpski fudbaler prethodno je odbio ponude Arsenala i prebogatog Njukasla, jer navodno želi baš u Junajted. Ne znamo koliko je verovati Italijanima, pošto ni Mančester neće igrati Ligu šampiona, što je Sergej isticao kao glavnu želju, a gde igrač njegovih kvaliteta i pripada.

Međutim, ukoliko želi da angažuje dvadesetsedmogodišnjeg vezistu Mančester će morati da plati Laciju 65.000.000 evra.

Srpski reprezentazivac zahteva i nedeljnu platu u iznosu od 120.000 funti, što se čini razumnom cifrom, na modernom tržištu.

Apsolutni prioritet za Erika ten Haga je dovođenje veziste svetske klase pre kraja letnjeg prelaznog roka, a mediji navode da je na meti holandskog stručnjaka i fudbaler Betisa Gido Rodriges.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.