SERGEJ I JUNAJTED PONOVO U ISTOJ PRIČI! Kežman uhvaćen na pregovorima, ništa ne zavisi od Sergeja!
Sergej Milinković Savić, Foto: Profimedia

nastavlja se saga

SERGEJ I JUNAJTED PONOVO U ISTOJ PRIČI! Kežman uhvaćen na pregovorima, ništa ne zavisi od Sergeja!

Srpski vezista drugi pik slavnog kluba, uskoro se očekuje rasplet

Objavljeno: 08:46h

Iz prelaznog roka u rok slušamo da je Sergej Milinković Savić pred vratima novog kluba, da li je ovo presudno leto za srpskog vezistu?

Italijani ponovo javljaju da postoji velika šansa da popularni SMS zaduži opremu Junajteda, ali za to treba da se poklope određene "kockice".

Činjenica je da na "Old Trafordu" imaju vrlo malo mogućnosti da dovedu Frenkija de Jonga u svoje redove, pa su spremni da se okrenu ka Srbinu. Junajted je i ranije hteo da dovede Sergeja, ali je odustao zbog ogromnih 100.000.000 evra, koliko je Lacio tražio.

Sergej Milinković Savić
Sergej Milinković Savićfoto: Starsport©

Sada postoji nada da će Junajted uspeti da dogovori Sergeja za dosta manje novca. Međutim, Junajted ponovo nije u nekoj povoljnijoj poziciji, pošto Milinković-Savić ima ugovor sa italijanskim klubom sve do 2024. godine i ne žuri sa prodajom. Ni srpskom fudbaleru se više toliko i ne ide iz Italije.

Englezi tvrde da će Junajted još malo sačekati na De Jonga, ali ukoliko ne bude pomaka u realizaciji transfera, Sergej upada u prvi plan. Interesantno je da Italijani pišu i da je Mateja Kežman, inače agent Milinković Savića boravio u prostorijama kluba iz Serije A.

Videćemo da li je Sergej konačno spreman da napravi veliki korak i pređe na drugu stepenicu u svojoj karijeri, ali najviše se u ovoj igri pita Lacio.

Nije isključeno ni da se pojačaju ponude drugih zainteresovanih klubova, a ima ih poprilično.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.