STANKOVIĆ OTKRIO ŠTA NE SME DA SE PONAVLJA ZVEZDI: Na pobedu zbog veličine kluba, ali i...
Dejan Stanković, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

samo maksimalno

STANKOVIĆ OTKRIO ŠTA NE SME DA SE PONAVLJA ZVEZDI: Na pobedu zbog veličine kluba, ali i...

Ako smo do golova došli na osnovu njihovih indivudalnih greaška u Beogradu, to je zasluga naših igrača, jer smo ih naterali da to urade. Do golova se i tako dolazi - istakao je Dejan Stanković

Objavljeno: 20:41h

Trener fudbalera Crvene zvezde, Dejan Stanković, rekao je danas da je svaka evropska utakmica dokazivanje i da će u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Pjunika izvesti najbolji tim koji će ići na pobedu, pošto ekipu na to obavezuje veličina kluba ali i koeficijent.

- Svaka evropska utakmica je dokazivanje i potvrđivanje za nas, a tako će biti i sutra. Na teren će izaći najbolji tim, iako nam fale tri igrača, ali imamo dobre zamene i širok roster. Svi su željni igre, želimo da izađemo jako, a idemo na pobedu zbog veličine kluba koja nas obavezuje na to, ali i koeficijenta - rekao je Stanković na konferenciji za novinare u Jerevanu.

Zvezda - Pjunik, FK Crvena zvezda
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Fudbaleri Zvezde igraju u utorak od 19 časova protiv Pjunika, revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Crveno-beli su u prvoj utakmici u Beogradu prošle sedmice pobedili sa 5:0.

- Ako smo do golova došli na osnovu njihovih indivudalnih greaška u Beogradu, to je zasluga naših igrača, jer smo ih naterali da to urade. Do golova se i tako dolazi, a teren je jedino merilo. Bila je dobra takmičarska utakmica sa visokim intenzitetom, ali morali smo da se dobro oznojimo za svaki gol. Gledaćemo da to uradimo i sutra, iako s nama iz startne postave nisu tu Rodić, Ivanić i Pešić. Imamo adekvatne zamene i momke koji će sutra pokazati šta znaju - naveo je Stanković.

Zvezda - Pjunik, Dejan Stanković
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

On je rekao da o Pjuniku misli sve najbolje i da ta ekipa nije slučajno u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Iako papir nekada pokaže da si izrazit favorit, kao što smo mi to bili u Beogradu, naišli smo na organizovan i čvrst otpor. Morali smo da budemo fokusirani, iako nam je koncentracija popustila u par navrata, prevashodno u prvih 15 minuta utakmice. Poklonili smo im par lopti ispred našeg gola, pa i na sredini, gde su fudbaleri Pjunika umalo to iskoristili. Pričali smo i analizirali šta ne treba da se ponavlja - dodao je Stanković.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.