DOBRO POZNATO LICE IGRAĆE NA POZICIJI LEVOG BEKA PROTIV PJUNIKA: "Znam čiji dres nosim! Niko ne igra tek radi reda"
Marko Gobeljić držaće sigurnost Zvezdinog levog beka, Foto: Starsport©

RODIĆ CRVENI KARTON!

DOBRO POZNATO LICE IGRAĆE NA POZICIJI LEVOG BEKA PROTIV PJUNIKA: "Znam čiji dres nosim! Niko ne igra tek radi reda"

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak gostuju ekipi Pjunika u okviru revanš meča kvalifikacija za Ligu šampiona

Objavljeno: 16:20h

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić igraće na poziciji levog beka u Jermeniji, pošto je Milan Rodić bespotrebno zaradio crveni karton prošle nedelje u prvom meču na Marakani.

Gobeljić je istakao da njegovoj ekipi, pored ubedljive pobede u prvih 90 minuta sa Pjunikom, neće manjkati motiva u revanšu, dodavši da će se crveno-beli boriti za još jedan dobar rezultat, a samim tim i bodove koji su našem fudbalu prekopotrebni kad je u pitanju UEFA koeficijent.

Milan Borjan, Snežana Borjan, Marko Gobeljić, Katarina Grujić, Milan Rodić, Radovan Pankov, Mirjana Trnić, Isidora Bošković
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

– Znamo čiji dres nosimo i da se podrazumeva da na svakoj utakmici borbenost bude na visokom nivou. Želimo dodatno da popravimo koeficijent, kako naš, tako i državni, prema tome, izuzetno fokusirani dočekujemo susret sa Pjunikom – rekao je Gobeljić.

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak gostuju ekipi Pjunika, u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Prva utakmica u Beogradu završena je ubedljivim trijumfom crveno-belih od 5:0.

1 / 8 Foto: FK Crvena zvezda

– Rezultat jeste veliki i na našoj strani, uz to, pokazali smo u Beogradu da smo bolja ekipa, ali niko ne pomišlja da revanš odigra radi reda, već svi želimo da pružimo zvezdašima još jednu utakmicu kojom ćemo da im približimo pun potencijal ovog tima. A on je ogroman, nikad veći – rekao je Gobeljić.

– Tako da, nema opuštanja, već maksimalna borba za još jedan dobar rezultat – istakao je on.

Gobeljić je naveo da je ekipa u odličnoj formi.

KAKVA LOJALNOST: MILJENIK ZVEZDE NE PLANIRA DO KRAJA KARIJERE DA NAPUSTI KLUB!

– Od starta sezone smo ušli jako u sve utakmice, praktično da nismo imali minut praznog hoda na terenu, već stalno napadanje, a to je ono što naša publika voli. Presrećan sam što ih je sve više na tribinama, mnogo nam to svima znači i nema lepšeg osećaja nego igrati pred punom Marakanom – rekao je on.

– Želimo da ih u narednim utakmicama bude još više, a mi ćemo na terenu da im pokazujemo da će imati 90 minuta uživanja dok budu gledali svoju Crvenu zvezdu – zaključio je Gobeljić.

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Zvezde i Pjunika igra se sutra od 19.00 u Jerevanu.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.