FANTASTIČAN DOGAĐAJ U RIMU! Roma predstavila tim, Dara Bubamara i Konstrakta čule se na krcatom Olimpiku! (VIDEO)
Nemanja Matić na predstavljanju novog tima Rome, Foto: Printscreen/Twitter/OfficialASRoma

kreativno!

FANTASTIČAN DOGAĐAJ U RIMU! Roma predstavila tim, Dara Bubamara i Konstrakta čule se na krcatom Olimpiku! (VIDEO)

Tim iz Rima je pred rasprodatim stadionom ugostila ukrajinski Šahtjor

Objavljeno: 21:47h

Prošlu sezonu u italijanskoj Seriji A "obeležio" je hit Nade Topčagić "Jutro je", koji se pevao na San Remu i rođendanu napadača Milana Zlatana Ibrahimovića, a u uvertiri ove sezone, tačnije na generalnoj probi Rome pred start sezone, na repertoaru rimskog Olimpika našle su se Dara Bubamara i Konstrakta.

U trenutku kada je reprezentativni čuvar mreže i bivši golman Benfike Mile Svilar izlazio na teren čula se pesma "Nisu to kiše", dok je izlazak doskorašnjeg asa Crvenih đavola Nemanje Matića propratio Konstraktin hit sa nedavne Evrovizije "In Corpore Sano".

Roma je pred rasprodatim Olimpikom i 72.000 gledalaca ugostila ukrajinski Šahtjor, a pred sam početak meča predstavljena je ekipa Žozea Murinja. Odlično odrađeni prelazni rok, u kojem su pored Svilara i Matića, došli i Zeki Čelik, Paulo Dibala i Žoržinjo Vajnaldum, propratila je i prava euforija Romine publike koja je pala u stanje potpunog transa.

Žoze Murinjo je fenomenalno uklopio u sve to i deluje da sjajno balansira kormilom Vučice, a ostaje da se vidi da li će sve to ispratiti i rezultati na startu nove sezone.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.