ZDJELAR IZJAVOM OBRADOVAO SVE GROBARE: Ovde svi znaju koliko volim Partizan, nikada ne bih potpisao za Spartak!
Saša Zdjelar pred navijačima CSKA, Foto: Printscreen/Twitter/pfc_cska

iskreno, kao i uvek

ZDJELAR IZJAVOM OBRADOVAO SVE GROBARE: Ovde svi znaju koliko volim Partizan, nikada ne bih potpisao za Spartak!

Osećam se odlično u CSKA, svi su me prihvatili otvorenih ruku

Objavljeno: 19:15h

Posle četiri i po godine Saša Zdjelar oprostio se od Partizana, okrenuo list i karijeru nastavio u moskovskom CSKA gde je već debitovao i ostavio dobar utisak.

Zdjelarov transfer u CSKA izazvao je veliku pažnju ruskih medija, pogotovo što je i dalje aktivna zabrana učešća tamošnjih klubova u evropskim takmičenjima, zbog čega sve više igrača odbija da dođe na istok Evrope.

Doskorašnji kapiten Partizana razgovarao je za lokalne medije o aktuelnim temama, pre svega da se preseli u Rusiju iako može da nastupa samo u domaćim takmičenjima.

- Znao sam i pre nego što sam došao u Rusiju da je suspenzija kluba na snazi, naravno. Meni to ne predstavlja problem. Iz Srbije sam, mi smo takođe preživeli ratove. Roditelji su mi pričali o tome kako je nama bilo kada nam je bilo zabranjeno da igramo evropska takmičenja - priča Zdjelar.

Prvi utisci po dolasku u CSKA su izuzetni...

1 / 7 Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

- Osećam se odlično u CSKA, svi su me prihvatili otvorenih ruku. U timu vlada sjajna atmosfera, ali nam nedostaju navijači. Svi se nadamo da će se uskoro vratiti na stadion i da ćemo svi biti zadovoljni - kaže Zdjelar

Kao neko ko je godinama igrao večiti derbi sa Crvenom zvezdom, Zdjelar je upitan da li je svestan veličine susreta moskovskih velikana CSKA i Spartaka, odnosno da li bi u budućnosti mogao da zamisli sebe u dresu ruskih crveno-belih?

- Svi znaju koliko volim Partizan, tek sam stigao i rano je da uopšte pričamo o budućnosti. Ovde sam tek nedelju dana, još se navikavam na sve i učim, između ostalog, koliko je veliki derbi sa Spartakom - kaže povremeni srpski reprezentativac i dodaje:

- Što se tiče prelaska u Spartak, mislim da tu i ne treba da se postavi pitanje jer nikada ne bih otišao - zaključuje doskorašnji fudbaler Partizana.

Momak rodom iz Beograda je sa Armejcima potpisao ugovor na tri godine, uz opciju produžetka na još jednu sezonu.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.