Novi Pazar pun sebe: "Senzacija je pobediti Partizan, ali TSC nije, došli smo da pobedimo!"
Trenera ekipe sa juga Srbije, Vladimir Gaćinović, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

dobro im je krenulo

Novi Pazar pun sebe: "Senzacija je pobediti Partizan, ali TSC nije, došli smo da pobedimo!"

"Igrali smo pametno i pobedili"

Objavljeno:

Fudbaleri Novog Pazara slavili su protiv TSC-a sa 1:0 u meču petog kola Superlige Srbije, čime su vezali drugu uzastopnu pobedu u prvenstvu.

Novi Pazar je prethodno slavio protiv Partizana na svom terenu, dok je novi podvig načinio u Bačkoj Topoli, ali za trenera ekipe sa juga Srbije, Vladimira Gaćinovića, to i nije senzacija.

NOVI PAZAR NASTAVIO TAMO GDE JE STAO PROTIV PARTIZANA: Minimalcem su sada porazili ekipu TSC-a!

- Meč je odlučio momenat i pogodak Danoskog. Igrali smo pametno i pobedili. Vratilo nam se to što smo u prva tri meča igrali dobro, a gubili. Sada smo za dobru igru nagrađeni sa dve pobede, prvo protiv Partizana i sada u Bačkoj Topoli. Jeste senzacija pobediti Partizan u prvenstvu, ali TSC u gostima? Ja uopše ne smatram da je to senzacija! Došli smo u Topolu da pobedimo, da prekinemo tu crnu seriju u gostima protiv TSC-a. Videli ste kako smo se postavili i kako smo igrali, situacija je sada dosta drugačija – izjavio je Gaćinović.

Takođe, trener Novog Pazara je još jednom istakao i da mu je žao što je posle meča sa Partizanom izjavio da je trebalo da "napune mrežu" crno-belih.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.