"Rastu neki novi Srbi, kao ljuta guja. Skupo će vas koštati Bljesak i Oluja!" (FOTO)
Transparent navijača Borca, Foto: Twitter/printscreen

još jedna poruka navijača

"Rastu neki novi Srbi, kao ljuta guja. Skupo će vas koštati Bljesak i Oluja!" (FOTO)

Transparent navijača Borca obišao region

Objavljeno: 13:02h

Fudbaleri Borca iz Banjaluke slavili su protiv Igmana sa 1:0 u utakmici četvrtog kola lige Bosne i Hercegovine, a rezultat je bio 1:0. Osim gola u poslednjim trenucima, meč je obeležila i navijačka grupa Banjalučana, koja je istakla transparent posvećen Oluji.

Nedavno je obeležena godišnjica Oluje, akcije u kojoj su Srbi proterani iz Krajine od strane Hrvatske vojske. Sama Oluja se s jedne strane obeležava kao velika pobeda, dok je s druge jedna od najvećih tragedija u istoriji naše zemlje.

Sama godišnjica je donela i mnogo transparenata na utakmicama, jedni su je veličali (Hajduk Split), dok su joj se usprotivile Zvezda, a sada i Borac iz Banjaluke.

Naime, "Lešinari" iz Banjaluke, kako se naziva navijačka grupa, tokom meča sa Igmanom su raširili transparent posvećen Oluji, a i ostavili su jednu jaku poruku.

- Rastu neki novi Srbi, kao ljuta guja. Skupo će vas koštati Bljesak i Oluja - stajalo je na transparentu, dok su okolo bili popisani i brojevi žrtava, jer se navodi da je tokom Oluje proterano 250.000 Srba, ubijeno njih 2.670, dok je uništeno 25.000 srpskih kuća, 920 spomenika i 78 pravoslavnih crkava.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.