ZVEZDA IMA NOVU LEGENDU KLUBA: Osman Bukari već ušao u istoriju crveno-belih, uradio je nešto neverovatno!
Bukari je ušao u srca navijača crveno-belih, Foto: Twitter/ Osman Bukari

kakav igrać

ZVEZDA IMA NOVU LEGENDU KLUBA: Osman Bukari već ušao u istoriju crveno-belih, uradio je nešto neverovatno!

Ovim het-trikom Bukari je ušao u sjajno društvo Zvezdinih legendi

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković poslednjih godina vrlo često ima razloga da hvali svoje fudbalere i pritom voli da učinak crveno-belih naziva ''fenomenalnim'', baš kao i podršku koju Zvezda ima od strane navijača.

A ako je Zvezda ikada pod njegovim vođstvom izgledala fenomenalno, onda je to sigurno na početku ove sezone, kada srpski šampion ređa ubedljive pobede od 4:0, 5:0, 6:0.

Fenomenalan početak u Zvezdi ima i Osman Bukari koji je briljirao protiv Pjunika, upisao het-trik u pobedi od 5:0, uz još jedan gol koji mu je poništen zbog minimalnog ofsajda na početku meča.

1 / 5 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Ovim het-trikom Bukari je ušao u sjajno društvo Zvezdinih legendi, koje su svojevremeno takođe postizale po tri gola na evropskim utakmicama.

- Bora Kostić (Didelanž), Zoran Filipović (Komilo), Stanislav Karasi (Linfild), Vojin Lazarević (Lozano), Miloš Šetić (Avenir), Stevan Ostojić (Panatinaikos), Zoran Antonijević (Linfild), Rajko Janjanin (Benfika) su slavni fudbaleri našeg tima kojima je to već pošlo za 'nogom'. U novijoj istoriji het-trik su postigli Nikola Žigić (Nistru), Dejan Lekić (Dinamo Tbilisi) i El Fardu Ben (Evropa), a sada se ovim odličnim učinkom sada može pohvaliti i Osman Bukari - piše na Zvezdinom zvaničnom sajtu.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.