ZVEZDA HOĆE DA SE REŠI ZABORAVLJENOG IGRAČA: Bio je redovan na terenu, a onda se umešala atraktivna crnka! (FOTO)
Srđan Spiridonović, Foto: Starsport©

došla mu glave

ZVEZDA HOĆE DA SE REŠI ZABORAVLJENOG IGRAČA: Bio je redovan na terenu, a onda se umešala atraktivna crnka! (FOTO)

Posle meča sa Zlatiborom jednostavno je nestao

Objavljeno:

Ne računajući onaj prelazni rok iz 2017. godine kada je kompletna ekipa doživela remont, nema sumnje da je Crvena zvezda u ovom odradila najbolji posao u novijoj istoriji kluba!

Svako pojačanje koje su direktori Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela doveli - pogodili su, što se pokazalo i na startu sezone gde crveno-beli već imaju +7 u odnosu na Partizan i praktično su ušli u plej-of Lige šampiona.

Najavili su iz najtrofejnijeg srpskog kluba da posao još nije gotov i da će biti još kupovine, ali istovremeno se radi i na "oslobađanju repova" i "čišćenja" fudbalera koji nisu u prvom planu. jedan od njih je i Srđan Spiridonović koji bukvalno od decembra 2020. nije u planovima Dejana Stankovića.

Popularni Spidi ima još godinu dana ugovora i Zvezda mu uveliko traži klub kako bi se oslobodila plate igrača koji je igrao na pozajmicama u Genčlerbirligiju i Atromitosu.

Spiridonović je u Zvezdu stigao u leto 2020. godine, odlično je krenuo i bio starter, ali je posle noćnog provoda sa atraktivnom crnkom u decembru, posle meča sa Zlatiborom jednostavno nestao. Spidiju ni tada nisu cvetale ruže, da bi se posle fotke sa izvesnom Marijom našao na udariu navijača i brzo je napustio Marakanu.

Podsetimo, tada je u svetu vladala pandemija korona virusa i u Srbiji su postojale određene mere koje je Spiridonović prekršio. U međuvremenu se krilni napadač nije naigrao na pozajmicama, ukupno 26 utakmica i dva gola za dve i po sezone.

Spiridonović je u Zvezdu stigao za 250.000 evra, trenutna cena na Transfermarktu mu je 300.000. Da li mu je ta noć sa atraktivnom crnkom presudla kada je u pitanju njegova budućnost na Marakani ili je u pitanju nešto više, to verovatno nikada nećemo saznati.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.