MITROVIĆ VERUJE U SVOJU EKIPU: Bićemo ove sezone mnogo ozbiljniji, Srbin rekao i ko će po njemu biti šampion!
Aleksandar Mitrović, Foto: Profimedia

videćemo šta će biti

MITROVIĆ VERUJE U SVOJU EKIPU: Bićemo ove sezone mnogo ozbiljniji, Srbin rekao i ko će po njemu biti šampion!

Jači smo, i trener je drugačiji i stil igre, po mom mišljenju sve je bolje

Objavljeno:

Posle sjajne sezone u Čempionšipu, Fulam se ekspresno vratio u premijerligaško društvo, a najzaslužniji za to je srpski golgeter Aleksandar Mitrović koji je bio nezadrživ za protivničke odbrane i stigao je do golgeterskog rekorda u Čempionšipu.

On će imati novu priliku da se nametne i u elitnom rangu takmičenja na Ostrvu, a već sutra se na Krejven Kotidžu očekuje spektakl, jer Fulamu u goste stiže Liverpul.

Uoči ovog duela, Mitrović je u razgovoru za TV Arena sport izneo svoja očekivanja od naredne sezone, uveren da će ona biti znatno bolja od one pretprošle, kada Fulam nije uspeo da izbegne ispadanje u Čempionšip.

- Ovo je neki novi izazov, bar ja nikad ne razmišljam šta je bilo već šta je ispred mene. Koncentrisan sam na novu sezonu, na drugačiju sezonu, malo teže i veće izazove. Radim, treniram, spreman sam i Bože zdravlja od subote krećemo u novu avanturu

Jači smo, i trener je drugačiji i stil igre, po mom mišljenju sve je bolje. Bićemo ove sezone mnogo ozbiljniji nego prethodni put u Premijer ligi. To mi govori moj osećaj sa terena.

Aleksandar Mitrović
foto: Profimedia

Primarni cilj je da se opstane. Sve što se napravi preko toga je bonus, nagrada - izjavio je Mitrović.

Kao favorite ua titulu je izdvojio Liverpul i Mančester siti, ali veruje da bi i Arsenal i Totenhem mogli prijatno da iznenade u sledećoj sezoni.

- Liverpul je za mene glavni favorit, jer je Siti slabiji nego prošle sezone. 'Redsi' su ista ekipa od prošle sezone, jesu izgubili Manea, ali su doveli našeg Fabija Karvalja i Darvina Nunjeza. Ostatak tima je isti. Siti je izgubio mnogo igrača, a doveo je samo Halanda. Žezus i Sterling su bili jako bitni u ofanzivi, otišli su Fernandinjo, Zinčenko, možda ode i Bernardo Silva. To su svi bili bitni igrači za tim, dugo su igrali, imali su težinu. Siti je oslabljen, a Arsenal i Totenhem su se mnogo pojačali. Moja prognoza je Liverpul, pa onda ova trojka - istakao je Mitrović.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.