48 SATI DELI FILIPA KOSTIĆA OD ŠOKANTNOG TRANSFERA!
Filip Kostić, Foto: Profimedia

grom iz vedra neba!

48 SATI DELI FILIPA KOSTIĆA OD ŠOKANTNOG TRANSFERA!

Srpski fudbaler pred potpisom karijere, a činilo se da će ga fudbalski put odvesti u pravci Engleske

Objavljeno:

Letnja saga o transferu Filipa Kostića će najverovatnije dobiti epilog u narednih 48 sati.

Nakon što se pričalo da je srpski reprezentativac na korak od toga obuče dres Vest Hema, Apeninima ponovo kruže priče o tome da će brzonogo krilo postati saigrač Dušana Vlahovića i obući dres Juventusa.

Lavinu je pokrenula izjava srpskog asa u kojoj je i sam priznao da je bilo pregovora sa torinskom "starom damom", a između redova se može pročitati da bi i sam igrač želeo da pođe putem Torina.

Filip Kostić
Filip Kostićfoto: Profimedia

- Srećan sam u Ajntrahtu, što su svi mogli da vide ne samo na pripremama, već i na utakmici protiv Magdeburga u Kupu. Za sada ostajem, ali u ovo vreme je sve moguće primiče se kraj prelaznog roka i ne mogu sto posto da tvrdim da će tako i biti. Mnogo toga zavisi i od čelnika kluba koji su rekli koliko je obeštećenje, ali je problem što nijedan tim osim Vest Hema nije poslao zvaničnu ponudu sve je bilo samo na pričama. Lično sam imao preko svog agenta razgovore sa čelnicima Juventusa, ali do dogovora nažalost nije došlo, zato što u Ajntrahtu nisu zadovoljni onim što je ponuđeno - rekao je Kostić i potkrepio glasine o prelasku u Seriju A.

Prethodne noći veliki broj medija na "čizmi" krenuo je da bruji o tome da je srpski reprezentativac ponovo na radaru Juventusa.

Glasino o tome da će Kostić obući crno-beli dres italijanskog giganta kruže gotovo od početka leta, ali se činilo da bi ponuda "čekićara" ipak mogla da ga odvede na ostrvo. Londonski klub nudio je 12.000.000 evra, a Nemci su tražili 20.000.000.

Filip Kostić
Filip Kostićfoto: FSS

Ipak, daleko od toga da je Ajntraht u poziciji da zanoveta, jer ugovor Kostiću ističe već narednog leta, pa bi lako mogli da ostanu praznih šaka za igrača čija je vrednost na fudbalskom tržištu ogromna.

Pretpostavlja se da će u Frankfurtu pristati i na 15.000.000 plus bonuse, koliko je navodno Juventus voljan da plati.

Novi poziv iz Torina je došao, a Vest Hem je stavljen na čekanje, pa se očekuje da će sve uskoro biti rešeno.

Ugovor sa Ajntrahtom mu ističe u junu 2023. godine, a on je podsetimo i prošle sezone želeo da Bundesligu zameni Serijom A, međutim njegov transfer u Lacio je propao.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.