BAHATOST JEDNOG OD NAJBOGATIJIH FUDBALERA SVETA! Kada stotine miliona pokvare čoveka...
Martin Brajtvajt je višak i bespotreban u Barseloni, ali ipak ne želi da napusti klub,, Foto: Profimedia

bar je bio jasan i direktan...

BAHATOST JEDNOG OD NAJBOGATIJIH FUDBALERA SVETA! Kada stotine miliona pokvare čoveka...

Bogatstvo je stekao u samo četiri godine, a sada se precenjuje na 250 miliona evra

Objavljeno:

Martin Brajtvajt zaradio je milione dolara van fudbalskog terena. Ulagao je pametno i trenutno je 'težak' velikih 250 miliona dolara.

31-godišnjak je zajedno sa ujakom osnovao kompaniju u Sjedinjenim Američkim Država. Bavi se nekretninama i prema navodima Forbesa, njegova kompanija vredi čak 250 miliona dolara.

KUMAN CILJA TROFEJE U BARSELONI I BEZ ARGENTINCA: "Mesi je prošlost!"

Bogatstvo je stekao u samo četiri godine. Počeo je sa investicijom 2017. godine vrednom 850.000 dolara, a iz godine u godinu je ulagao sve više novca.

- Prvu kuću sam kupio sa 22 godine u Francuskoj. Znao sam da moram da joj podignem vrednost i zatim da je pretvorim u zaradu. Fudbalska karijera ima svoj kraj i želio sam da osiguram prihode za budućnost. Moj ujak je u tom poslu i bilo mi je prirodno da uđem u taj svijet - rekao je danski napadač.

Martin Brajtvajt
foto: Profimedia

Brajtvajta novac kao da je pokvario. Želi ga još više, pa je Barseloni ponudio bahato rešenje kako bi ga odstranili iz kluba do kraja prelaznog roka, što je želja katalonskog tima.

Danac na stolu ima ponudu iz Saudijske Arabije vrednu 12 miliona evra na godišnjem nivou. Barsa je spremna da mu izda slobodne papire kako bi bez problema otišao, ali fudbaler ima svoju računicu.

On je rukovodstvu katalonskog giganta jasno saopštio da želi isplatu od osam miliona evra i da će tek u tom slučaju da napusti Kamp Nou.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.