HAJDUK HOĆE KONAČNO DA ZABLISTA U EVROPI: Splićani doveli igrača od 4.000.000 evra!
Čidozi Avazijem (levo), Foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo

bahato

HAJDUK HOĆE KONAČNO DA ZABLISTA U EVROPI: Splićani doveli igrača od 4.000.000 evra!

Hajduk je već ranije doveo jednog štopera iz redova kockastih crno-belih

Objavljeno: 07:26h

Hajduk iz Splita je spreman na velike transfere da konačno prekine dominaciju Dinamo Zagreba, ali i napravi zapažen rezultat u Evropi.

Novo pojačanje govori u prilog tome - Čidozi Avazijem je postao novi fudbaler "Bilih". Doduše, on je stigao na pozajmicu iz Boavište, ali će hrvatska ekipa imati pravo da ga otkupi na kraju sezone.

Hajduk je već ranije doveo jednog štopera iz redova kockastih crno-belih, pošto je na "Poljud" došao i Toni Borevković, koji je takođe član portugalske ekipe, a sada će mu se pridružiti i njegov nekadašnji saigrač.

Čidozi je prethodnu sezonu proveo kao pozajmljen igrač u Anijasporu, a čelnici Boavište očigledno smatraju da je vreme za dodatno kaljenje.

Avazijema su doveli pre dve godine, kada su za njegove usluge izdvojili 5.000.000 evra i kupili ga od gradskog rivala Porta. Pored njih, Avazijem je igrao i za Leganes u La Ligi, a bio je još i u Rizesporu i Nantu.

Podatak sajta "Transfermarkt", specijalizovanog za transfere i vrednost fudbalera, procenjuje da Nigerijac sad košta 4.000.000 evra, što znači da mu je vrednost opala u međuvremenu, ali ako zablista u dresu Hajduka, Boavišta bi mogla da zaradi na uloženom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.