ŠTA JE PISAC HTEO DA KAŽE? Niko nije ostao ravnodušan porukom Edina Džeka, ali koja je njena suština?
Jedan od najboljih napadača sa ovih prostora, Edin Džeko, Foto: Profimeida

možda je hteo samo da piše...

ŠTA JE PISAC HTEO DA KAŽE? Niko nije ostao ravnodušan porukom Edina Džeka, ali koja je njena suština?

Poruka koju je ostavio sugeriše mnogo toga, a fanovi su brzo reagovali

Objavljeno:

Bosanskohercegovački napadač Edin Džeko (35) na svom Fejsbuk profilu ostavio je jednu interesantnu poruku, koja bi mogla da se protumači na nekoliko načina.

Džeko je u 2021. godini prešao u Inter i u prvoj sezoni bio je jedan od najboljih strelaca i igrača, a došao je faktički kao zamena za Romelu Lukakua. Inter je ostao bez titule, bio je drugi, ali je osvojio Superkup Italije.

1 / 8 Foto: Profimeida

Nakon te sezone, Inter je vratio belgijskog napadača iz Čelsija, pa je postalo jasno da će Edin imati manje prostora za igru, ali i pored toga on je odlučio da ostane u timu.

Poruka koju je ostavio sugeriše nam baš to, a fanovi su brzo reagovali, ostavivši lavinu komentara a uglavnom su hrabrili Dijamanta.

Edin Džeko
foto: Printscreen/Facebook/Edin Džeko

"U životu nikada nisam išao lakšim putem, već najtežim i zbog toga, sve što sam postigao, srcu je draže", poručio je Džeko uz dva srca u bojama Intera - crno i plavo.

Na ovaj način je Edin poručio da ostaje u Interu uprkos činjenici da će manje da igra, a i poruka dolazi nedugo nakon kritika od strane navijača italijanskog kluba, koji su brzo zaboravili dobre stvari koje im je doprineo bosanski golgeter.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.