STRAVIČNO SAZNANJE: Orgije sa maloletnicama! DROGA I ALKOHOL! PORUKE IH RAZOTKRILE: Razmenili jednu od devojčica!
Omer Acili, Foto: instagram/omeratzili

užas i strahota

STRAVIČNO SAZNANJE: Orgije sa maloletnicama! DROGA I ALKOHOL! PORUKE IH RAZOTKRILE: Razmenili jednu od devojčica!

U junu 2020. izraelske zvezde Omer Acili i Dor Miha optuženi su za silovanje dve 15-godišnje devojčice.

Objavljeno: 17:38h

Slučaj je na kraju odbačen, ali su se ponovo pojavile eksplicitne poruke, koje se dovode u vezu sa igračima, pa se probudila sumnja da li su zaista nevini - i odluka da se oslobode krivice.

Navodi se da su Omer Acili i Dor Miha iskoristili svoj ugledni status da u stan dovedu dve petnaestogodišnje devojčice, s tim što su jednu od njih u pijanom stanju „razmenili” tokom orgija.

VANDA NARA TVERKUJE NA JAHTI, KUPAĆI JEDVA PRIKRIO GRUDI, ZADNJICA TALASA GORE-DOLE (FOTO+VIDEO)

Eksplicitne tekstualne poruke između njih i njihovih saigrača (i devojaka), koje su objavljene prošle nedelje na izraelskom kanalu 13, jasno stavljaju do znanja da su znali da su devojčice bile mlade učenice i da nemaju ni 16 godina.

Ovo je u suprotnosti sa njihovim prethodnim tvrdnjama koje su im pomogle da izbegnu optužbe za silovanje u septembru 2020. Osim zakonskih posledica, poruke otkrivaju da su njihovi planovi za devojke bili duboko uznemirujući na moralnom nivou.

Novootkriveni dokazi takođe bacaju mračnu senku na odluku tužilaca da odustanu od slučaja pre dve godine i osvetljavaju kako neki timovi svoje igrače smatraju odgovornim za takvo ponašanje, dok drugi "okreću glavu" na drugu stranu.

BOGDANOVIĆ 'SMUVAO' BIVŠU MISICU: Bri(t)neta je spoj egzotične lepote i intelekta, par zasijao na svadbi! (FOTO)

Priča je prvi put dospela na naslovne strane u leto 2020. godine, kada su se pojavile vesti da su dve tada neimenovane fudbalske zvezde iz jednog od najboljih timova nacije, Makabija iz Tel Aviva (koji su u to vreme bili šampioni), bili pod istragom zbog silovanja – seksualnog odnosa, obljuba sa maloletnicom mlađom od 16 godina.

Krivično delo za koje je propisana maksimalna kazna zatvora do pet godina.

Policija je za incident saznala iz srednje škole koju su pohađale dve devojke, gde se priča o njihovom susretu sa igračima, priča se širila i društvenim mrežama.

Nakon toga, porodice devojčica podnele su prijavu policiji. Igrači su upoznali devojke na zabavi, razmenili brojeve telefona i počeli da komuniciraju sa njima. Oni su policiji, preko svojih advokata i javnosti, rekli da imaju "nedvosmislene dokaze" da obe devojke imaju 17 godina.

Nakon što su imena igrača otkrivena - nakon neuspelog pokušaja da se dobije naredba koja sprečava objavljivanje njihovih identiteta - Miha, tada 28, i Acili tada 26, obojica su priznali da su spavali sa devojkama, ali su nastavili da tvrde da ne znaju devojčice i koliko su zapravo bile stare u vreme kada se to dogodilo.

Negirajući kriminalne aktivnosti, izvinili su se za svoje ponašanje na društvenim mrežama.

Dor Miha je napisao:

„Iako sam bio ubeđen da imaju 18 godina, trebalo je da budem pažljiviji pošto sam poznata ličnost i uzor mnogim mladićima. Tako da mi je žao ako ima ljudi koji su razočarani mojim postupkom. Oštećenje mog imidža očigledno će me pratiti do kraja života“.

KOŠARKAŠ ZVEZDE OŽENIO JEDNU OD NAJLEPŠIH SRPKINJA! Mina blistala pored Nedovića - osmesi sve govore! (VIDEO)

U međuvremenu, Omer Acili je rekao:

"Napravio sam moralnu grešku. Izvinjavam se svakom dečaku ili devojčici koji su bili primorani da pitaju svoje roditelje šta se desilo i svakom roditelju koji je bio primoran da objasni. Moraću da naučim da živim sa ovom mrljom za mnogo godina koje dolaze“.

Uprkos njihovim izrazima kajanja, vlasnik Makabija iz Tel Aviva, kanadski milijarder Mičel Goldar, preduzeo je brze mere protiv igrača. Nakon što su suspendovani čim su se optužbe pojavile.

Bez obzira na to kako se slučaj odigrao na sudu, ponašanje igrača je duboko narušilo imidž tima i igračima nikada nije dozvoljeno da se vrate.

Usledila je ružna javna bitka. Fanovi su napali dve devojke, sramoteći ih, psujući i preteći im na društvenim mrežama.

Održane su čak i demonstracije ispred stadiona, optužujući devojke za njihovo ponašanje, govoreći da su inicijatori sukoba i napali ih da su oštetili karijere dvojice igrača.

Dodatna optužba za snabdevanje alkoholom maloletnika takođe je odbačena zbog „nedostatka javnog interesa“.

Uostalom, igrači su pobegli na Kipar, igrali su tamo, ali su se potom vratili u Izrael. Miha je potpisao za Hapoel Beer Ševu, dok je Omer Acili potpisao za Makabi iz Haife, postao zvezda tima i izabran za reprezentaciju Izraela.

Tekstualne poruke između dvojice igrača koje su procurile u medije otkrile su jasno saznanje – pa čak i zabrinutos.

U porukama se eksplicitno i metodično raspravljalo o tome kako planiraju da obezbede alkohol i raspravljalo se o nabavljanju droge za njihovu uzbudljivu „noć maloletnika“.

"Bićemo samo nas četvoro, alkohol i druženje. Ja sam za to da se ponese malo praha (verovatno kokaina), ali zavisi od toga da li želite", napisao je Dor Miha, prema novinskom izveštaju.

U porukama se moglo pročitati i kako dvojica fudbalera traže od maloletnih devojčica da pozovu neku od svojih prijateljica na žurku kako bi još jednog prijatelja/igrača uključili u orgije.

Međutim, advokati igrača rekli su da je izveštaj zasnovan na izmišljenim tekstualnim porukama, nazivajući priču „lažnim vestima“.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.