KONAČNA ODLUKA O ILIJI STOLICI USKORO: Evo kada zaseda Upravni odbor Partizana!
Ilija Stolica, Foto: Twitter/FK Partizan

alarm u humskoj

KONAČNA ODLUKA O ILIJI STOLICI USKORO: Evo kada zaseda Upravni odbor Partizana!

Crno-beli u ogromnoj krizi, da li će Stolica platiti najveći ceh?

Objavljeno: 21:13h

FK Partizan će održati hitan sastanak gde će se razmatrati o sudbini Ilije Stolice.

Jeste da je trenutak i više nego delikatan, ali Uprava crno-belih će pokušati da "šok terapijom" pokuša da preokrene situaciju u svoju korist.

Sednica Upravnog odbora Partizana, biće održana u ponedeljak u ranim popodnevnim satima, piše "Kurir".

Članovi Upravnog odbora Partizana su: predsednik Milorad Vučelić, Zoran Rajić, Mladen Mijatović, Dragan Trailović, Milan Obućina, Vladimir Đukić, Goran Pandurović i Veljko Mihailović, a sednici će prisustvovati i generalni direktor kluba Miloš Vazura.

Milorad Vučelić
Milorad Vučelićfoto: Printskrin

Partizan je katastrofalno započeo novu sezonu, a u prva četiri kola prvenstva Srbije ostvarena je samo jedna pobeda na gostovanju u Ivanjici protiv Javora, na startu šampionata. Crno-beli su potom igrali nerešeno sa Radničkim u Nišu, gde su jedva iščupali bod, a potom nisu uspeli kao domaćini da pobede TSC, jer je utakmica završena bez golova.

Kap koja je prelila čašu svakako je bilo gostovanje u Novom Pazaru u petak, kada je Partizan doživeo debakl i izgubio od "fenjeraša", za koga je pobedonosni gol postigao Mijić iz penala. Ono što je navijače crno-belih još više zabolelo nod poraza, bila je totalna nemoć i očajno izdanje izabranika Ilije Stolice.

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: Starsport©

Pre utakmice u Novom pazaru, ostavku je podneo sportski direktor Partizana Ivica Iliev, a u ponedeljak će biti poznata i dalja sudbina trenera Ilije Stolice.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.