TSC NASTAVLJA DA MELJE! Produžena AGONIJA Radničkog!
Žarko Lazetić, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

superliga srbije

TSC NASTAVLJA DA MELJE! Produžena AGONIJA Radničkog!

Radnički i dalje bez pobede u prvenstvu, TSC primio samo jedan gol u četiri kola

Objavljeno: 21:01h

TSC je ubedljivo slavio protiv Radničkog na Čairu sa 3:0, u utakmici četvrtog kola Superlige Srbije.

Na Čairu je teška kriza posle poraza od Gzire u Evropi i biće zanimljivo pratiti dešavanja na jugu Srbije u danima koji slede.

U prvom poluvremenu se igralo otvoreno na obe strane, ali bez velikih šansi. Radnički je imao posed, dok se TSC se opredelio da čeka kontre i polukontre.

Fudbaleri TSC
Fudbaleri TSCfoto: Starsport©

I samo što je počelo drugo poluvreme, Jug Stanojev je posle 20 sekundi igre šokirao Čair. Golu je po ko zna koji put ove sezone kumovala kadinalna greška u odbrani Radničkog. Anton Tolodrava je u opasnoj zoni jednu čistu loptu, sa kojom je mogao da radi šta je hteo, dao pravo u noge Kuveljiću, koji ju je posle nekoliko koraka lucidno poslao u prazan prostor za Sašu Jovanovića. Brzonogi Jovanović je izbegao ofsajd zamku i sa leve strane poslao odličan pas na drugu stranu za Stanojeva, koji je uhvatio volej sa sedam metara i mirnim, tehničkim udarcem matirao Dujmovića, za 0:1.

Šanse TSC-a su se nizale, agonija Nišlija se nastavila u 65. minutu je kapiten Pejović zaradio drugi žuti karton, samim tim i isključenje, a isto se je uradio i Maka Gaku u 68. minutu, pa je Radnički ostao sa devetoricom igrača na terenu.

Fudbaleri Radničkog
Fudbaleri Radničkogfoto: Starsport©

Gosti su očekivano duplirali prednost u 77. minutu, uz nove strašne kikseve defanzivaca Radničkog. Jovanović je gurnuo pas u prazan prostor za Vukića, koji je najpre otresao Tolordavu u duelu, a onda iskoristio saplitanje Stojanovića i poslao loptu u mrežu, za 0:2.

Konačan rezultat postavljen je u trećem minutu sudijske nadoknade, kada se hrvatski internacionalac Ćalušić najbolje snašao u šesnaestercu nakon kornera i pogodio za 0:3.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.