SRBIN OZBILJNO PRETI CRVENOJ ZVEZDI: Vraća se u Beograd posle 5 godina i puca od samopouzdanja!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

biće žestoko!

SRBIN OZBILJNO PRETI CRVENOJ ZVEZDI: Vraća se u Beograd posle 5 godina i puca od samopouzdanja!

Srpski fudbaler motivisan dolazi na megdan crveno-belima

Objavljeno: 20:39h

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu dočekuju Pjunik u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Jermeni su svesni težine zadatka budući da ih očekuje dvomeč sa šampionom Srbije, a jedan od srpskih fudbalera u taboru Pjunika govorio je za "Mozzart sport".

- Verovali smo u preokret i pobedu nad Didelanžom. Znali smo da smo bolja ekipa i to smo pokazali u revanšu. Motivisani smo posle prolaska u narednu rundu i u odličnoj atmosferi dočekujemo utakmicu sa Zvezdom. Gust raspored nam ne dozvoljava mnogo opuštanja. U Beogradu očekujem da ostavimo srce na terenu i pružimo što veći otpor, a videćemo za šta će takav pristup biti dovoljan i koji će biti krajnji ishod ovog dvomeča - rekao je Nenadović za "Mozzart sport".

Navijači Crvene zvezde su specifični po svojoj fanatičnosti, a sa svojim saigračima o tome govori srpski kvartet iz tabora Pjunika Zoran Gajić, Boris Varga, Nemanja Mladenović i Uroš Nenadović.

- Razgovarao sam sa saigračima o atmosferi na stadionu Crvene zvezde i svi smo veoma uzbuđeni pred gostovanje. Sa nestrpljenjem čekamo da počne duel sa Zvezdom, svaka utakmica je bitna pa tako i predstojeća u Beogradu. Probaćemo da ostvarimo povoljan rezultat i da očuvamo neizvesnost pred revanš u Jermeniji. Iako je sijaset igrača iz Srbije u Pjuniku nećemo imati neku konkretnu ulogu u analizi, ali ćemo dati nekoliko saveta o igračima crveno-belih, upoznaćemo saigrače sa njihovim kvalitetima. Ostalo će se sve dešavati zavisno od razvoja situacije na terenu i taktike koju osmisli stručni štab - dodao je napadač Pjunika.

Crveno-beli na startu Superlige Srbije imaju gol razliku 17:1 i to posle samo četiri kola. Svesni su u Jermeniji koliko težak zadatak očekuje Pjunik, ali oni veruju u moguće iznenađenje na Marakani.

- Svako ima dobre i loše strane i u analizi duela trudi se da kreira taktiku kojom će uspeti da naplati mane rivala. Probaćemo da ugrozimo Zvezdu, kao i oni nas. Crveno-beli imaju sijaset igrača koji mogu da naprave prevagu, naravno adut su im i navijači koji pružaju bezrezervnu podršku. Mnogo je faktora koji imaju uticaj, ali je na kraju merilo teren i ono što ekipe pokažu na njemu - dodao je Nenadović.

Srpski napadač ističe da su mu emocije zbog povratka u Beograd pomešane, a njegov meč protiv Crvene zvezde biće mu prvi u rodnom gradu posle pet godina u inostranstvu.

Luka Juričić, FK Pjunik, Fudbal
foto: Profimedia

- Nakon što smo izvukli Zvezdu bile su mi pomešane emocije, istovremeno sam bio srećan i tužan. Radujem se dalasku kući, ali sa druge strane crveno-beli su u odličnoj formi i dugo nisu imali ovako kvalitetan tim. Znam da će biti teško proći u sledeću rundu, međutim pružićemo maksimum, boriti se jedan za drugoga i svaku loptu u nadi u pozitivan rezultat. Ljudi u neku ruku i vole fudbal jer je neizvesan i jer se dešava da i manji klubovi sa skromnijim budžetom iznenade velike timove. To je čar ove igre i uvek treba verovati u pobedu. Mi smo kroz prethodne izazove dokazali da imamo jaku veru u sebe, nismo odustajali i kada nije išlo sve u našu korist za šta smo pregršt puta nagrađivani - podvukao je Nenadović.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.