UŽASNA VEST: Matić (20) juče igrao utakmicu, danas UMRO!
Mato Matić, Foto: Premijer liga BIH

tragedija

UŽASNA VEST: Matić (20) juče igrao utakmicu, danas UMRO!

O preranoj smrti čuvara mreže izvestio je njegov klub na Fejsbuk stranici

Objavljeno: 12:26h

Mladi golman hrvatskog FK Mladost Domaljevac, Mato Matić (20), preminuo je dan nakon što je branio na fudbalskoj utakmici.

Mato je, kako piše stranica Domaljevac – Dijaspora, pronađen jutros u autu mrtav pored jedne diskoteke.

O preranoj smrti čuvara mreže izvestio je njegov klub na Fejsbuk stranici.

Današnji dan će se pamtiti po gubitku jedne mlade duše, člana našeg kluba, člana našeg tima i osobe koja je od malena krasila kopačkama naš teren i naš gol. Crno je osvanulo jutro nad našim selom. Iskreno saučešće njegovoj porodici, prijateljima i svima koji su ga poznavali. Jedan ovako mladi život ne bi smeo ovako završiti. Mato se u zadnjih godinu dana posvetio nekim višim ciljevima, akademiji i policijskoj odori, a uz to nastavio je davati svoj doprinos i na zelenom travnjaku.

Hvala ti Mato na svakom treningu, na svakoj utakmici koju si odigrao i svakom minutu koji si proveo s nama. Bodri nas sada sa nekog drugog, boljeg mjesta, budi spokojan, budi miran, a mi ćemo nekako krenuti dalje, u tvoju čast.

Neka ti je laka crna zemlja, topla postelja, a tvoj odlazak je znak da ništa u životu nema i neće imati smisla, da ništa materijalno nije vredno i da se nikad ne zna kako jedan dan može završiti.

Mi ćemo se teško izboriti s tim da te nema, ali ostaje za tobom mnoštvo uspomena, puno smeha i lepih trenutaka. Počivaj u miru anđele naš – poručili su iz FK Mladost Domaljevac koji je hrvatski klub iz opštine Domaljkevac-Šamac i takmiči se u Prvoj županijskoj ligi BiH.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.