ZAKAZAN VANREDNI SASTANAK U PARTIZANU!
Ilija Stolica između Meniga i Dijabatea, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

dan odluke?

ZAKAZAN VANREDNI SASTANAK U PARTIZANU!

Očajan početak sezone i samo pet osvojenih bodova posle četiri odigrana kola Superlige Srbije upalili su sve alarme u crno-belom taboru,

Objavljeno:

Najavljeno je da su nedelja i ponedeljak presudni, a možda će već danas biti poznat ishod.

Čelnici Partizana ovog nedeljnog popodneva sastaće se na stadionu u Humskoj ulici sa namerom da raspravljaju o sudbini trenera Ilije Stolice.

Očajan početak sezone i samo pet osvojenih bodova posle četiri odigrana kola Superlige Srbije upalili su sve alarme u crno-belom taboru, iako bi se teško moglo reći da je odgovornost isključivo na novom šefu stručnog štaba.

Milorad Vučelić i Miloš Vazura, okrnjeno rukovodstvo "Parnog valjka" usled ostavke Ivice Ilieva, odlučivaće o tome da li će Stolica nastaviti da vodi tim koji je preuzeo pre samo mesec i po dana ili će postati trener sa jednim od najkraćih mandata u Humskoj, prenosi "Žurnal".

1 / 5 Foto: Starsport©

Predsednik Vučelić i dalje "drži" stranu novoizabranom treneru, dok generalni direktor Vazura traži promenu, iako mnogi smatraju upravo njih dvojicu za najveće krivce stanja u kom se Partizana nalazi.

Sastanak će doneti odluku, ukoliko dođe do smene trenera, ko će biti naslednik. Navodno, već je kontaktiran Savo Milošević, mada on nije preterano zainteresovan da se vrati u trenutnoj situaciji.

Spominje se Albert Nađ, budući da je već zaposlen u klubu, i to u Teleoptiku, ali je pitanje da li bi to bila dovoljna "šok-terapija" u ovom momentu. Opcija je i Igor Duljaj.

Albert Nađ
foto: Printscreen/Partizan TV

Vremena je malo, jer crno-beli već u sredu putuju na Kipar gde u četvrtak od 17.30 igraju protiv AEK-a u Larnaki prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Šampionska trka je već praktično izgubljena, ali je potrebno što pre se trgnuti i krenuti makar ka drugoj poziciji, koja bi sledećeg leta garantovala kvalifikacije za Ligu šampiona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.