NEMILOSRDNI ČUKARIČKI U TREĆEM KOLU KVALIFIKACIJA LK: Rasing NASTRADAO, sjajna fudbalska predstava na Brdu!
Čukarički - Rasing, Foto: Starsport

moćna partija

NEMILOSRDNI ČUKARIČKI U TREĆEM KOLU KVALIFIKACIJA LK: Rasing NASTRADAO, sjajna fudbalska predstava na Brdu!

Srpski tim ukupnim rezultatom 8:1 prošao u narednu rundu

Objavljeno: 22:06h

Fudbaleri Čukaričkog su ubedljivo slavili protiv luksemburškog Rasinga, u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije rezultatom 4:0, i tako se plasirali u treće kolo evropskog takmičnja.

Tim sa Banovog brda je imao veliku prednost iz prve utakmice, u kojoj su kao gosti slavili rezultatom 4:1, a i ovom meču su pokazali klasu.

Igrali su fudbaleri Čukaričkog rasterećeno od samog starta meča, a prvi gol je viđen u 39. minutu. Ivanović je dodao Kovaču, ovaj usamljenom Badamosiju, kome nije bilo teško da savlada golmana gostiju, 1:0.

FK Čukarički, FK Rasing, Fudbal
foto: Starsport

Čukarički je za samo dva minuta stigao do dva gola, a dvostruki strelac je bio Badamosi. Korner je izveo Đorđe Ivanović, da bi napadač iz Gambije skočio na prvoj stativi i još jednom pogodio mrežu Rasinga, 2:0.

Već na startu drugog poluvremena, na semaforu je pisalo 3:0. Đorđe Ivanović se našao na pravom mestu i volej udarcem pogodio mrežu gostiju, 3:0. Posle kornera, gostujući igrač je na prvoj stativi izbacio loptu, koja je pala tačno na nogu Ivanoviću.

Nije se tu zaustavio Čukarički. U strelce se upisao i 18-godišnji Mihajlo Spasojević. Sjajno je izbacio čuvara, školski, a onda levom nogom savladao golmana Rufijea.

"Brđani" će u narednoj rundi igrati protiv favorizovanog Tventea. Prvi meč, u Beogradu, na programu je 4. avgusta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.