NEZAMENLJIV IGRAČ! Rodić ima poseban razlog da dugo pamti meč protiv Radnika! (FOTO)
Aleksandar Katai i Milan Rodić, Foto: Starsport©

nagrada!

NEZAMENLJIV IGRAČ! Rodić ima poseban razlog da dugo pamti meč protiv Radnika! (FOTO)

Sjajne partije u crveno-belom dresu, dovele su ga do poziva u sastav reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji

Objavljeno: 22:46h

Fudbaleri Crvene zvezde dočekali su na Marakani ekipu Radnika u okviru četvrtog kola Superlige Srbije.

Ovaj meč posebno će pamtiti dugogodišnji član beogradskog velikana, Milan Rodić. Naime, one je ove noći upisao 200. nastup u crveno-belom dresu, a pre početka utakmice, Mitar Mrkela simbolično mu je uručio dres na čijoj poleđini je bio upravo utisnut broj nastupa koji je zabeležio stameni bek.

Mitar Mrkela, Milan Rodić
foto: Starsport©/Srđan Stevanović

Rodić je od samog dolaska u klub leta 2017. godine postao nezamenljiv uz levu aut-liniju, najpre kod Vladana Milojevića, a potom i kod Dejana Stankovića.

Pružio je izuzetan doprinos u osvajanju šampionske titule 2018.godine, kao i plasmanu u nokaut fazu Lige Evrope, što je bilo prvi put posle 1992. da je Crvena zvezda dočekala proleće u Evropi.

Sjajne partije u crveno-belom dresu, dovele su ga do poziva u sastav reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Momak rođen u Drvaru je sa Crvenom zvezdom dominirao i u domaćim okvirima. Osvojio je pet uzastopnih titule prvaka Srbije, a u prošloj sezoni i duplu krunu. Odigrao je sijaset sjajnih utakmica u najdražem dresu, a susret sa Bragom bio mu je 56.meč u evropskim kupovima, čime se upisao zlantim slovima u bogatu istoriju Crvene zvezde i postao drugi fudbaler sa najviše nastupa na evro-sceni, odmah iza Milana Borjana.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.