KANGA PRED MEČ SA SURDULICOM: "Vreme je da poravnamo račune i pobedimo!" Spomenuo i navijače i njihovu "akciju"
Kanga jedan od obećavajućih igrača Crvene zvezde, Foto: Starsport©/Predrag Milosavljević

puni sebe, podignute glave!

KANGA PRED MEČ SA SURDULICOM: "Vreme je da poravnamo račune i pobedimo!" Spomenuo i navijače i njihovu "akciju"

Crvena zvezda će potom u sredu, trećeg avgusta od 20:45 časova na svom terenu igrati prvi meč trećeg kola kvalifikacija za LŠ

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga izjavio je da jedva čeka duel sa Radnikom u četvrtom kolu Superlige Srbije, ekipom koja je ostala dužnik prošle sezone u kojoj je “otkinula” crveno-belima pet bodova.

Crvena zvezda će u petak na svom terenu od 21 sat dočekati ekipu iz Surdulice.

Šta je Stanković rekao Mitroviću pred debi i gol? APSOTROFIRAO IDOLA IZ SVLAČINOICE ZVEZDE!

– Radujemo se utakmici protiv Radnika. Ostali su nam “dužnici” od prošle godine i jedina su domaća ekipa koju nismo pobedili u sezoni za nama, tako da je vreme da poravnamo račune i trijumfujemo. Dobro smo ušli u sezonu, ostvarili tri pobede i meč sa Radnikom je uvertira za ono što nas čeka u Evropi. Još jedan trijumf pred prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona bi dodatno doprineo našem samopouzdanju. Nestrpljivi smo da poravnamo račune i da zabeležimo još jednu pobedu – rekao je Kanga za zvanični sajt kluba.

Crvena zvezda će potom u sredu, trećeg avgusta od 20:45 časova na svom terenu igrati prvi meč trećeg kola kvalifikacija za LŠ sa boljim iz dvomeča između Pjunika i Dudelanža.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

– Razmišljamo o svakoj sledećoj utakmici. Želimo da prvo savladamo Radnik, pa ćemo se onda okrenuti Ligi šampiona. Međutim, čujem da je pokrenuta akcija od strane navijača da svi na utakmicu dođu u dresovima i to još nisam imao priliku da vidim – dodao je Kanga.

On je istakao da je siguran da će atmosfera na meču sa Radnikom biti neverovatna.

STANKOVIĆ ZAMERIO JEDNU STVAR IGRAČIMA!

– Hvala navijačima na tome što su pokrenuli akciju koja bi mogla tribine u potpunosti da oboji u crveno-belo. Verujem da će tribine biti pune u sredu, a nadam se i što većem broju ljudi u petak, kao što je to bio slučaj u mečevima sa Radničkim i Kolubarom, kada je atmosfera bila sjajna. U sredu očekujem pravi spektakl, siguran sam da će biti veče za pamćenje – zaključio je Kanga.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.