VARNICE NA TRENINGU PSŽ-a, ZNA SE KO NIJE U LJUBAVI! Mesi besan k'o ris zbog poteza Ramosa (VIDEO)
Lionel Mesi i Serhio Ramos, Foto: Printscreen/As.com

ko drugi?

VARNICE NA TRENINGU PSŽ-a, ZNA SE KO NIJE U LJUBAVI! Mesi besan k'o ris zbog poteza Ramosa (VIDEO)

Mediji su odmah prepoznali pucanje harmonije među zvezdama, ali ovakvi sukobi na pripremama nisu neuobičajeni ni u jednom klubu, a ko zna, možda je baš to potrebno igračima PSŽ-a da se naoštre na pravi način

Objavljeno:

Pari Sen Žermen je po ko zna koji put povukao radikalne poteze u nadi da će se konačno domoći Lige šampiona.

Bez obzira na silan uložen novac, to nije lako, što smo najbolje videli na primeru Čelsija, prvog veštačkog giganta, koji je dugo čekao svoju prvu titulu prvaka Evrope.

Nije sve u novcu, ali često su protiv Parižana bili i arbitri, bar u nekim ključnim situacijama protv velikana sa jakim lobijem u UEFA - setimo se samo jedne od najvećih fudbalskih krađa kada je Barselona preokrenula 0:4 na svom Kamp Nouu (6:1), a teško i da bi Karimu Benzemi bio priznat prvi gol u preokretu Reala u Madridu prošle sezone, da su uloge bile zamenjene.

FK Pari Sen Žermen, FK PSŽ, Markinjos, Marko Verati, Kilijan Mbape
foto: Profimedia

Sada su katarski vlasnici u PSŽ doveli trenera Kristofa Galtjea koji nije zvučno ime, ali ima "čvrstu ruku" pa bi trebalo da se pobrine za razutdane zvezde, a planira se i angažovanje psihologa.

Mnogo više se u narednoj sezoni očekuje od Lionela Mesija, ostaće i Serhio Ramos, ali na treningu na turneji u Japanu su se baš njih dvojica sukobili - kao nekad na mečevima Barse i Reala.

Mesi je primio loptu i krenuo u druibling udesno čime je samo donekle izbegao oštar start Španca, nastavio kretanje i dao gol slabijom desnom nogom.

Ali, onda je prigovorio Ramosu na nepotrebnoj grubosti, ovaj je pokušao da se izvini, međutim Leo nije želeo to da prihvati.

Mediji su odmah prepoznali pucanje harmonije među zvezdama, naravno, katalonski As se naročito obradovao, ali ovakvo varničenje na pripremama nije neuobičajeno ni u jednom klubu, a ko zna, možda je baš to potrebno igračima PSŽ-a da se naoštre na pravi način.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.