JAVIO SE TOLE KARADŽIĆ! Njegove reči se nimalo neće svideti UPRAVI Partizana!
Vazura i Karadžić, Foto: Starsport©

dao svoj sud

JAVIO SE TOLE KARADŽIĆ! Njegove reči se nimalo neće svideti UPRAVI Partizana!

Bivši predsednik FSS kritikovao crno-bele

Objavljeno:

Aktuelnom situacijom u FK Partizan nije zadovoljan ni nekadašnji predsednik kluba Tomislav Karadžić.

On je prokomentarisao loš start sezone crno-belih i pozvao upravu da hitno reaguje.

- Ne znam šta je uzrok i ko su krivci, to treba da kažu ljudi koji sada vode klub, ali ovo baš nije dobro. Kriza predugo traje, strpljenju se bliži kraj. Sadašnje rukovodstvo treba da sagleda stanje u kom se klub nalazi i ako već ne mogu da ga vrate na staze stare slave bilo bi moralo i pošteno, dok je još vreme, da prepuste vođenje Partizana onima koji to mogu - rekao je Karadžić za portal "Republika".

Tomislav Karadžić
Tomislav Karadžićfoto: Dado Đilas

- Hitno treba učiniti nešto. Krajnje je vreme za spas Partizana! Šta dalje? Postoje klupski organi koji će da odluče. Nezadovoljstvo navijača je opravdano. Svima nama kojima je Partizan u srcu ova situacija teško pada. Ja nisam jedan od onih koji bi odmah da ruše klub i upravu, ja sam za to da se pronađu rešenja, ali je očigledno da nam sada baš teško ide. Ako ovako nastave da igraju, Partizanu je, objektivno, ugroženo i drugo mesto u prvenstvu. Posle tri kola smo izgubili četiri boda, a tek dolaze važne utakmice u Evropi. Šta reći, start šampionata nimalo nije obećavajući - istakao je on.

Mišljenje o Iliji Stolici?

- Nisam merodavan da komentarišem trenera, postoje stručni organi u klubu koji o tome odlučuju. Redovno pratim dešavanja i ono što je sigurno jeste da s ovakvom igrom teško možemo očekivati bolje dane u Partizanu. Možda treba da sačekamo još malo, možda je sve ovo slučajno i stvari u međuvremenu krenu nabolje. Utakmice koje dolaze otkriće pravo stanje u klubu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.