NOVI UDARAC ZA PARTIZAN! Crno-beli ostaju bez OSLONCA ekipe!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

potpuno neočekivano!

NOVI UDARAC ZA PARTIZAN! Crno-beli ostaju bez OSLONCA ekipe!

Stigao za 500.000 evra, a čini se da će Partizan nakon svega uspeti da vrati uloženo

Objavljeno: 17:57h

Ne cvetaju ruže u Partizanu, a tek je početak sezone! Sada stižu informacije da bi crno-beli mogli da ostanu bez važnog člana tima...

Kapiten Partizana Saša Zdjelar mogao bi da nastavi karijeru u taboru CSKA iz Moskve.

Ni mesec dana nije prošlo od kako je CSKA "ukrao" Milana Gajića Crvenoj zvezdi, a Armejci su rešeni da još jednom "pazare" u Beogradu. Naime, kako prenosi ruski "Sport Ekspres" moskovski velikan je spremio ugovor do 2025. godine za Sašu Zdjelara, a ukoliko kapiten Partizana prihvati ponudu CSKA će za pola miliona moći da dovede srpskog vezistu.

Saša Zdjelar
Saša Zdjelarfoto: @Starsport/Srđan Stevanović

Zdjelar je jedan od igrača koji ulazi u poslednju godinu ugovora i utisak je da je sada poslednji trenutak da crno-beli zarade nešto. Prethodne godine je Tuluz bio rešen da dovede vezistu, ali on nije bio spreman da se preseli u Francusku. Krajem maja Malme je želeo da dovede Zdjelara, ipak, ni od toga nije bilo ništa. Nema sumnje da bi CSKA mogao da mu ponudi znatno unosnije finansijske uslove i tako napravi korak ka njegovom potpisu.

Dodatan problem za Partizan predstavljaju dva kiksa na startu sezone. Crno-beli već zaostaju za Crvenom zvezdom, a odlazak Zdjelara mogao bi dodatno da oteža situaciju koja svakako nije povoljna. Šuška se da postoje problemi na relaciji Ilija Stolica - Ivica Iliev.

FK Partizan
foto: Starsport©

Prošle sezone, 27-godišnji Beograđanin bio je pravi oslonac u veznom redu crno-belih u čijem dresu nije postigao gol, ali je upisao čak osam asistencija. Ukoliko ode, Partizan će na poziciji zadnjeg veznog ostati samo sa Kristijanom Belićem i Ljubomirom Fejsom.

Vredi pomenuti da je Zdjelar u Humsku stigao za 500.000 evra, a čini se da će Partizan nakon svega uspeti da vrati uloženo iako po "Transfermarktu" vezista vredi oko 3.500.000 evra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.