UPRAVA KLUBA ČASTI VERNE NAVIJAČE! Očekuje se pun stadion!
Fudbaleri Čukaričkog, Foto: Starsport©

besplatno na revanš!

UPRAVA KLUBA ČASTI VERNE NAVIJAČE! Očekuje se pun stadion!

Jedna osoba može da preuzme najviše četiri ulaznice uz lični dokument

Objavljeno: 17:44h

Čukarički će u četvrtak (20 časova) igrati revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Rasing uniona iz Luksemburga. Uprava kluba je odlučila da časti svoje najvernije navijače i sugrađane, pa će ulaz na istočnu tribinu stadiona na Banovom brdu biti slobodan, uz obavezno preuzimanje ulaznica.

Ulaznice za meč Čukaričkog i Rasinga moći će da se preuzmu na prodajnim mestima Tiketlajna u sredu i četvrtak, od 10 do 18 časova u Merkator centru (Bulevar umetnosti 4, Novi Beograd), odnosno od 10 do 21 časova na Stadion šoping centru na Voždovcu (Zaplanjska 32).

FK Čukarički, Fudbal, Srbija
foto: Starsport

Takođe, ulaznice mogu da se preuzmu na blagajni FK Čukaričkog u sredu od 17 do 20 časova, odnosno u četvrtak od 16 pa do početka utakmice, u 20 časova.

Jedna osoba može da preuzme najviše četiri ulaznice uz lični dokument. Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama da preuzimaju ulaznice, niti da budu na stadionu bez pratioca.

U prvom meču odigranom prošlog četvrtka u Luksemburgu Čukarički je slavio sa 4:1. Pobednik ovog dvomeča u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije igraće protiv holandskog Tventea (4. i 11. avgusta).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.