ZVEZDA DOČEKALA SJAJNE VESTI IZ BELGIJE! Ludnica, preokret i potez koji Terzi mami osmeh na lice!
Siril Desers, Foto: EPA/Maurice van Steen

ovo se čekalo!

ZVEZDA DOČEKALA SJAJNE VESTI IZ BELGIJE! Ludnica, preokret i potez koji Terzi mami osmeh na lice!

Velika želja crveno-belih u sjajnom golgeterskom raspoloženju

Objavljeno: 16:09h

Odličan fudbal u derbiju prve runde belgijskog šampionata između Klub Briža i Genka! Pet golova, puno dobrog ritma i atraktivnih poteza, dva preokreta, penal u sudijskoj nadoknadi.

Na kraju 3:2 za Klub Briž uz gol napadača čije ime navijači Crvene zvezde poslednjih dana ne skidaju sa usana. Siril Desers (27), reprezentativac Nigerije i napadač Genka, jedan od prioriteta uprave srpskog šampiona na letnjoj pijaci, pokazao je da prošlogodišnji učinak u dresu Fejenorda nije bio nikakva slučajnost, već da je sazreo u napadača ozbiljne klase od kog na Luminus areni s pravom očekuju lepu zaradu.

Desers je postigao prvi gol za Genk u 30. minutu, kada je izjednačio rezultat. Prethodno je izvanredno ispratio celu akciju i našao se na pravom mestu da pas Danijela Munjoza pretvori u pogodak.

Učestvovao je iskusni napadač i u akciji kod drugog gola gostiju, ali je Trezor ispred njega pokupio ubacivanje Japanca Ita i pogodio za 1:2.

Izgledalo je u tim trenucima da gosti sve imaju u svojim rukama, ali viđen je veliki preokret.

Prvak Belgije prvo je preko Hansa Vanekena izjednačio, da bi u sudijskoj nadoknadi Pejntsil, Kajl Larin i Skov Olsen kreirali pravu dramu. Ovaj prvi skrivio je penal, drugi pogodio stativu sa bele tačke, a treći na briljantan način kompletirao ulogu heroja.

Andreas Skov Olsen, debitant pristigao ovog leta iz Bolonje, reagovao je odlično nakon promašenog penala Larina, iz prve opalio po odbijenoj lopti i pogodio za 3:2 u 92. minutu!

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.