DUŠAN VLAHOVIĆ IGRAO U ZVEZDI! Novinar ŠOKIRAO: Promašio odlučujući penal, koji ga je skupo koštao (VIDEO)
Najplaćeniji srpski fudbaler: Dušan Vlahović, Foto: Profimedia

niko tada nije verovao u njega

DUŠAN VLAHOVIĆ IGRAO U ZVEZDI! Novinar ŠOKIRAO: Promašio odlučujući penal, koji ga je skupo koštao (VIDEO)

Novinar Igor Miklja bio je jedan od prvih koji je ispratio Dušanov put i podelio je jednu od najzanimljivijih anegdota o najboljem srpskom fudbaleru

Objavljeno:

Čuveni fudbaler Dušan Vlahović mnogima je idol. Partizan kao i Fiorentina bili su jedni od njegovih bivših klubova, dok je sada jedan od najbitnijih igrača Juventusa.

Međutim, malo ko zna njegov pravi put, a to je da je zaigrao svoj izuzetan fudbal u Crvenoj Zvezdi.

KAKO SE SUDBINA POIGRALA SA VLAHOVIĆEM! Isplivali zanimljivi detalji oko ugovora

Novinar Igor Miklja bio je jedan od prvih koji je ispratio Dušanov put i podelio je jednu od najzanimljivijih anegdota o najboljem srpskom fudbaleru.

- To je bio turnir najboljih selekcija EX Jugoslavije do 14 godina. Prvi put su napravili turnir gde su igrali Partizan, Zvezda, Dinamo Zagreb, Sarajevo, itd. Crvena Zvezda je ušla sa Dinamom u polufinale i pitali su da li mogu jednog igrača da dovedu na pozajmicu. Mi smo rekli to su deca što da ne neka bude malo konkurentnije. Doveli su jednog klinca koji nije bio član Zvezde, ali je igrao u njihovom dresom. Došlo je do penala, bilo je 0 prema 0. Taj klinac je promašio taj penal i oni su izgubili. Taj dečak je bio Dušan Vlahović - rekao je Miklja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.