PAO POTPIS U HUMSKOJ! Ivica Iliev trlja dlanove! (FOTO)
Stadion Partizana, Foto: Starsport©

zvanično!

PAO POTPIS U HUMSKOJ! Ivica Iliev trlja dlanove! (FOTO)

Navijači Partizana će biti oduševljeni

Objavljeno: 19:31h

Partizan je završio potpis za budućnost!

Crno-beli su potpisali novi petogodišnji ugovor sa mladim štoperom Mihajlom Ilićem koji je svoje prve utiske posle ovog potpisa izneo u razgovoru za klupski sajt.

- Drago mi j što sam produžio ugovor sa klubom sa kojim sam ostvario sve svoje prve velike korake i želje, nadam se da ću nastaviti istim putem. Veoma sam zahvalan ljudima u klubu na poverenju, potrudiću se da opravdam očekivanja i da ostavim neki trag u Partizanu kao što su to uradili i prethodnici na poziciji na kojoj i ja igram.

Napadač je tek proslavio 19. rođendan ispunjava uslov za bonus igrača, pa nema sumnje da ćemo ga gčedati češće na terenu.

Ilić i Iliev
Ilić i Ilievfoto: FK Partizan

- Velika je čast igrati u ovakvom timu, biti okružen ovakvim igračima, ići napred ka većim ciljevima. Kao i svakom dečaku koji je od mlađih selekcija ovde, san je da biti u prvom timu, za sada sve ide uzlaznom putanjom, a nadam se da će tako i ostati.

Ilić je inače rođen u Jagodini, a u Humsku je stigao 2016. godine i još u proteklom takmičarskom ciklusu ubedio Aleksandra Stanojevića da ga ostavi uz prvi tim. Odigrao je 10 minuta protiv Vojvodine u novembru, kada je na terenu zamenio Danila Pantića.

- Moje želje su da ostvarim sto veću minutažu u prvom timu, znači mi produžetak ugovora i to mi je još veći motiv da nastavim što više da radim i da se trudim. Osećaj je divan i velika je čast, nadamo se najboljim rezultatima u nastavku, ja ću dati sve od sebe da tome doprinesem - izjavio je Ilić.

Nedavno je branio boje Srbije na Evropskom prvenstvu za omladince zbog čega je propustio i veći deo Partizanovih priprema za novu sezonu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.