FILMSKA PRIČA SA RUŽNIM KRAJEM: Lazović se spremao da uđe u avion kad su mu STOPIRALI transfer karijere!
Darko Lazović, Foto: Profimedia

maler

FILMSKA PRIČA SA RUŽNIM KRAJEM: Lazović se spremao da uđe u avion kad su mu STOPIRALI transfer karijere!

Klupski čelnici su zaustavili Lazovića u nameri da uđe na avion koji je Marsej poslao samo za njega i koji je trebalo da ga prebaci do novog kluba, na lekarske preglede i potpis ugovora

Objavljeno: 08:13h

Srpski reprezentativac Darko Lazović bio je blizu prelaska u Olimpik Marsej iz Verone, ali je u poslednjem momentu došlo do komplikacija u pregovorima pa je ovaj transfer sve neizvesniji.

Naime, Lazovića je izričito tražio novi trener Olimpika, bivši hrvatski reprezentativac Igor Tudor koji je nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde prošle sezone trenirao upravo u Veroni i sve je ukazivalo na to da će se dve strane lako dogovoriti.

Igor Tudor
Igor Tudorfoto: EPA / Tolga Bozoglu

Ali, kako prenose mediji u Italiji, transfer Kevina Strotmana je praktično blokirao krilo "Orlova".

Mediji iz Verone javili su u noći između srede i četvrtka da su klupski čelnici zaustavili Lazovića u nameri da uđe na avion koji je Marsej poslao samo za njega i koji je trebalo da ga prebaci do novog kluba, na lekarske preglede i potpis ugovora.

Darko Lazović
foto: Profimedia

Taj potez rukovodioci Verone povukli su zato što nisu uspeli da utanače detalje saradnje sa Kevinom Strotmanom, baš iz Marseja, velikom željom na sredini terena. Očekivano, problem je novac.

Strotman je bio na pozajmicama protekle dve sezone, a postao je interesantan Veroni. Ipak, bivši igrač PSV-a i Rome ne pristaje da se odrekne visokih primanja koja iznose oko 6 miliona evra, pa su pregovori trenutno neuspešni.

Kevin Strotman
foto: AP

Po svemu sudeći upravo ovo koči transfer Lazovića koji će morati da bude strpljiv i sačeka rasplet u vezi sa prgavim Holanđaninom.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.