Zvezda pre Turske! POVRATNIK KUĆI HVALIO STANKOVIĆA: Dvojicu saigrača apostrofirao kao najbolje u ligi!
Aleksandar Pešić, Foto: instagram/crvenazvezdafk

fk crvena zvezda

Zvezda pre Turske! POVRATNIK KUĆI HVALIO STANKOVIĆA: Dvojicu saigrača apostrofirao kao najbolje u ligi!

Pojačanje Crvene zvezde, Aleksandar Pešić, imao je promociju na stadionu "Rajko Mitić".

Objavljeno:

Pešić se posle četiri godine vratio u redove srpskog šampiona, a od tada je igrao za Al Itihad, Seul, Makabi iz Tel Aviva i Fatih.

"Nisam se nadao da ću imati tremu kao prvi put kada sam dolazio. Drago mi je da sam se vratio kući. Bilo je dosta problema, ali smo uspeli sve da rešimo i nadam se da će biti još bolje nego što je bilo".

U sezoni 2017/18 imao je sjajan učinak, 25 golova i 21 asistenciju. Bio je prvi strelac Superlige.

"To mi je bila najbolja sezona u karijeri. Ne treba se vraćati na ono što je bilo, ako razmišljate o tome nikad nećete ostvariti nešto bolje. To je za mene prošlost i ja sam se vratio da ostvarim neke druge uspehe sa Zvezdom. Privilegija je igrati Ligu šampiona i nadam se da ćemo to i ostvariti. Privilegija je igrati za Crvenu zvezdu", kaže Aleksandar.

Pričao je i o svojim iskustvima u inostranstvu.

ZVEZDA NE UME DA STANE, VEĆ DUGO NIŠANI EVROPSKOG GOLGETERA, SAMO JEDNA STVAR KOČI TRANSFER!

"Dosta sam se promenio i kao igrač i kao ličnost. Mislim da sam napredovao, a to sve dolazi sa godinama. Imam 30 godina i kažu da je to najbolja godina za fudbal. Mislim da sam sazreo u svakom smislu i da sam sada igrač sa više iskustva. Dosta toga mi je donelo".

Uporedio je i to kako je igrati u Srbiji i va nje, smatra da srpski igrači vrede više.

1 / 11 Foto: Starsport©

"Uvek sam govorio da naše igrače uvek treba više ceniti. Ovde su dobri igrači i ozbiljna je liga. Ove godine prvak ide direktno u Ligu šampiona i samim tim znači da naši igrači više vrede, a ne zaboravite i na plasman na Svetsko prvenstvo", podvlači pojačanje srpskog šampiona.

Pešić je uveren da će se brzo uklopiti u tim.

"Pratio sam Zvezdu, svaku utakmicu sem kad igramo u isto vreme. Znam i nova pojačanja, znam i igrače, Rodića, Borjana... Imate Kataija i Ivanica, po meni dva najbolja igrača naše lige. Mislim da ću se sa njima najbolje snaći".

VUJADIN SAVIĆ FOTOGRAFIJOM POKAZAO EUFORIJU OKO NOVOG IGRAČA ZVEZDE! Marakana u ekstazi (FOTO)

Prokomentarisao je i izjavu od pre dve nedelje kada je rekao da ne veruje da će se vratiti u Ljutice Bogdana.

Delije
Delijefoto: Starsport

"Da bi se neki posao završio ima tu dosta stvari i van fudbala. Bile su tu i druge ponude, recimo iz Turske. Da bih se vratio gde sam hteo, morao je da se skine pritisak sa toga, i sa Turaka i Zvezde. Ta izjava, da mislim da je nešto loše urađeno, ne bih sada sedeo ovde. To je tako moralo da ide", jasan je Pešić.

Drago mu je što će moći da sarađuje sa Dejanom Stankovićem.

"Mislim da će mi dosta pomoći, pre svega da unapredim nešto u svojoj igri. Deki je čovek sa dosta iskustva, igrao je u Italiji i bio kapiten reprezentacije. Ja sam tu da radim i ispunjavam zadatke", zaključio je Pešić.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.