TRANSPARENT "LEŠINARA" TERA LALATOVIĆA? "Ako ste došli u Banjaluku samo radi novca..."
Lešinari, Foto: Printscreen/Twitter/@Xilk Drops

poslaLI jasnu poruku

TRANSPARENT "LEŠINARA" TERA LALATOVIĆA? "Ako ste došli u Banjaluku samo radi novca..."

Dočekan je u Republici Srpskoj sa velikim očekivanjima, ali je u kvalifikacijama za Ligu konferencija posle penala eliminisan od poluamaterske ekipe B36 Toršavn sa Farskih ostrva, a u nedelju je loše počeo i prvenstvo jer je remizirao sa Slogom u Doboju 2:2

Objavljeno: 09:23h

Nenad Lalatović je u svom stilu, bez suzdržavanja na razne teme, ponudio ostavku upravi Borca iz Banjaluke.

Dočekan je u Republici Srpskoj sa velikim očekivanjima, ali je u kvalifikacijama za Ligu konferencija posle penala eliminisan od poluamaterske ekipe B36 Toršavn sa Farskih ostrva, a u nedelju je loše počeo i prvenstvo jer je remizirao sa Slogom u Doboju 2:2.

Nenad Lalatović
foto: Starsport©

Zbog svega, javno je ponudio ostavku, ali je poručeno da će ista biti odbijena. Potpredsednik banjalučkog kluba Bogoljub Zeljković najavio je da će tokom utorka svi sesti za sto i otvoreno razgovarati, pošto mu se ne sviđa što ima previše negativnih reakcija u javnosti.

Lalatova molba da ga "puste" da ide možda je uzrokovana ne samo nezalaganjem igrača već i porukom navijača Borca koji su bili besni posle brukanja u Evropi.

"Ako ste došli u Banjaluku samo radi novca, idite što pre dok vam nismo je*ali i majku i oca! A ukoliko ćete se boriti za Velikana, imaćete podršku Lešinara!!!", stajalo je na transparentu pristalica banjalučkog kluba koji je bio istaknut na stadionu tokom gostovanja u Doboju.

Naime, "Lešinari" su nezadovoljni brojnim pojačanjima od kojih je Lalatović neka doveo iz Srbije, a koja su navodno previše plaćena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.