FABINJO ŠOK SAZNANJE O SUPRUZI: "Mora da pripazi oko odnosa sa navijačima, to preko noći može sve da se promeni"
Jedan od najtvrđih vezista: Fabinjo, Foto: Liverpool

nije mogla da odoli!

FABINJO ŠOK SAZNANJE O SUPRUZI: "Mora da pripazi oko odnosa sa navijačima, to preko noći može sve da se promeni"

Ona je dosta aktivnija od njega ali on tvrdi da imaju odličan odnos

Objavljeno:

Fabinjo ima profile na skoro svim društvenim mrežama što je shodno poslom kojim se bavi, ali je priznao da ih retko koristi.

Međutim, njegova lepša polovina Rebeka Tavareš je na njima mnogo aktivnija. Ona prilično često komentariše obave vezane za njenog supruga i Liverpul, te je znala i da se svađa sa navijačima engleskog kluba.

Rebeka Tavareš
foto: Printscreen/Instagram/rebecas.tavares

Brazilac je priznao da nije baš znao da je njegova izabranica toliko aktivna na Tviteru i da komentariše dosta stvari, tako da je odlučio da je upozori da mora da bude dosta opreznija.

- Čuo sam da dosta komentariše. Ja nisam mnogo na Tviteru jer to jednostavno nije za mene. No, čujem da ona nekada objavljuje i komentariše naše utakmice. Rekao sam joj da se mora ponašati dosta opreznije i da to i nije baš najbolje da radi - rekao je Fabinjo i dodao:

Kako zadržati jednog od najboljih igrača? Pa, potpišete ugovor i sa njegovom ženom zbog koje vilica pada do poda! (FOTO)

- Ne vidim zaista šta piše, ali sam video da je navijači vole jer je uvek iskrena. Sa njom imam odličan odnos oko fudbala jer se razume u njega i često diskutujemo o utakmicama. Međutim, mora da pripazi oko odnosa sa navijačima na društvenim mrežama jer to preko noći može sve da se promeni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.