Kako zadržati jednog od najboljih igrača? Pa, potpišete ugovor i sa njegovom ženom zbog koje vilica pada do poda! (FOTO)
Rebeka Tavareš, supruga Fabinja, potpisala je ugovor sa Monakom, Foto: Printscreen/Instagram/rebecas.tavares

kec iz rukava

Kako zadržati jednog od najboljih igrača? Pa, potpišete ugovor i sa njegovom ženom zbog koje vilica pada do poda! (FOTO)

Lukav plan je imala uprava Monaka i isplatio im se

Objavljeno:

Monako je u prethodnom periodu ostajao bez svojih najboljih igrača koje su za velike novce odvodili največi evropski klubovu, ali su ove zime ipak odlučili da ne prodaju glavne vedete ekipe, već da ih održe na okupu.

Jedan od onih koji je bio među najtraženijima jeste Fabinjo Tavareš, ali posle najnovijeg poteza uprave "kneževa" teško da će se brazilski vezista odlučiti na odlazak sa stadiona "Luj Drugi".

Uprava kluba iz Monte Karla je izvukla keca iz rukava i potpisala profesionalni ugovor sa njegovom atraktivnom suprugom Rebekom Tavareš, koja se takođe profesionalno bavi fudbalom.

Nije poznato na koji vremenski period, ali će devojka, koja igra takođe na sredini terena, biti članica ženskog fudbalskog tima Monaka.

Dakle, ovo je potez koji je sigurno na određeni period obezbedio i Fabinjov ostanak u Kneževini.

Nismo upoznati kakve fudbalske kvalitete poseduje zgodna i prelepa Rebeka, ali smo u njene atribute mogli da se uverimo kada smo posetili njen Instagram profil.

BONUS VIDEO: Alen Omić posle derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.