JOVIĆ OTVORIO DUŠU: Vlahović mi je pričao o klubu, uzeo sam broj koji me inspririše, hoću da budem kao Ronaldo!
Luka Jović, Foto: Profimedia

nek je sa srećom

JOVIĆ OTVORIO DUŠU: Vlahović mi je pričao o klubu, uzeo sam broj koji me inspririše, hoću da budem kao Ronaldo!

Saigrači smo u reprezentaciji i rivali u Seriji A. Uvek je lepo pričao o klubu i navijačima, što mi je pomoglo da izaberem Fiorentinu

Objavljeno: 16:14h

Reprezentativac Srbije Luka Jović zadužio je opremu Fiorentine gde je stigao iz Real Madrida koji će mu u naredne dve godine plaćati polovinu godišnje plate od 5.000.000 evra.

- Mnogo igrača sa Balkana je igralo ovde, što mi daje dodatnu motivaciju. Spreman sam da dam svoj maksimum, da uradim sve što trener od mene traži. Naporno sam radio tokom pauze i već sam prilično spreman. Imam mali problem sa listom, ali to neće predstavljati probleme. Odrastao sam gledajući Seriju A, a jedva čekam da izađem na teren - rekao je Srbin koji je potom istakao da najbolje igra kada ima partnera u napadu.

- Istina je da sam uvek igrao bolje sa partnerom u napadu, ali sam igrao i sam u Frankfurtu i Madridu. Ovde sam da pomognem timu. Trener će odrediti sistem, a ja sam spreman da radim šta je potrebno -

Presudile su i reči reprezentativnog kolege i bivšeg fudbalera "ljubičastih" Dušana Vlahovića.

- Vlahović odlično igra u Italiji, a ja ću se truditi da budem jednako uspešan. Saigrači smo u reprezentaciji i rivali u Seriji A. Uvek je lepo pričao o klubu i navijačima, što mi je pomoglo da izaberem Fiorentinu - rekao je Jović, a onda i otkrio zbog čega je uzeo dres sa brojem sedam na leđima.

- Izabrao sam sedmicu, jer nije bilo mnogo drugih brojeva koji mi se sviđaju. Nadam se da će mi doneti sreću. Kristijano Ronaldo me inspiriše i nadam se da ću biti dobar kao što je i on bio u Italiji - nada se srpski napadač, a Fiorentina sprema ambiciozan projekat.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.