LEVANDOVSKI SE OPROSTIO OD BAJERNA! Proveo sam osam posebnih godina! (FOTO)
Robert Levandovski, Foto: EPA/Filip Singer

Pozdrav!

LEVANDOVSKI SE OPROSTIO OD BAJERNA! Proveo sam osam posebnih godina! (FOTO)

Poljski fudbaler je bio igrač Bajerna od 2014. godine

Objavljeno: 17:16h

U petak uveče su završeni pregovori Bajerna i Barselone. Robert Levandovski napušta Minhen posle osam godina. Seli se u Kataloniju u transferu vrednom 45+5 miliona evra.

- Vratiću se da se oprostim kako dolikuje sa svim zaposlenima u klubu. Danas nisam imao vremena. Nemojte zaboraviti da sam proveo osam posebnih godina u Minhenu i da mi je bilo veoma lepo. Uskoro polećem, ali ću se posle trening kampa vratiti da kažem zbogom kako treba i da organizujem neke stvari - izjavio je Levandovski.

Prava saga pratila je odlazak sjajnog špica na Nou Kamp. Trajala je nedeljama, a svako malo dobijali smo oprečne informacije. Za to vreme, Poljak se spremao za novu sezonu.

- Rekao sam momcima zbogom na terenu. Nisam bio zabrinut da li ću se povrediti na treningu. Ponekad to može da vam se desi i kad ste kod kuće. Želeo sam da ostanem spreman - poručio je 33-godišnjak iz Varšave.

Levandovski je bio igrač Bajerna od 2014. godine, kada je stigao iz redova Borusije Dortmund. U dresu nemačkog giganta odigrao je 375 utakmica i postigao 344 gola. Osvojio je osam Bundesliga i Ligu šampiona u sezoni 2019/2020.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.