PROBLEMI ZA PIKSIJA U NAJAVI: Posebni uslovi za Katar - zbog ovoga pojedinci moraju u petodnevnu samoizolaciju!
Potencijalni problem: Dragan Stojković Piksi, Foto: EPA/Antonio Bat

fudbalska reprezentacija srbije

PROBLEMI ZA PIKSIJA U NAJAVI: Posebni uslovi za Katar - zbog ovoga pojedinci moraju u petodnevnu samoizolaciju!

Pojavljuje se potencijalni problem za sve nevakcinisane fudbalere

Objavljeno: 10:06h

Predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru će biti istorijsko! Igraće se u novembru i decembru, neće biti alkohola na stadionima, a FIFA je uvela i novo pravilo za ofsajd posle kojeg fudbal nikad neće biti isti.

Ali to nije sve - sada bi za Mundijal u Kataru moglo da bude "uvedeno" još jedno novo pravilo, a koje se tiče igrača koji nisu vakcinisani protiv korona virusa. I ne, za to pravilo FIFA nije kriva!

Teško za poverovati: DAN KADA SU PIKSI I MARADONA PROMAŠILI PENALE! (VIDEO)

Biće ovo prvo Svetsko prvenstvo koje se igra od početka pandemije, pa će stoga i neka nova pravila i smernice morati da postoje ne bi li reprezentacije za to mogle da se pripreme. Selektor Dragan Stojković će sigurno pomno osluškivati vesti koje dolaze iz krovne svetske fudbalske organizacije.

1 / 5 Foto: Profimedia

Zbog dugih sezona, ali i pandemije, FIFA je dozvolila da reprezentacije na Svetsko prvenstvo vode po 26 umesto 23 fudbalera, a sada je poznato i šta će biti sa nevakcinisanim igračima.

Kako javljaju britanski mediji, svi igrači koji nisu vakcinisani, po ulasku u Katar će morati da idu u petodnevnu samoizolaciju!

PIKSI DAO SEBI ODUŠKA: Evo gde je selektor Srbije sa suprugom pronašao OAZU mira! (FOTO)

Organizatori turnira su u utorak potvrdili da su trenutni uslovi ulaska u Katar takvi da svi strani državljani koji nisu vakcinisani moraju da idu u izolaciju od pet dana, pa će i zbog toga određeni fudbaleri verovatno morati u karantin.

Ako se ovo pravilo ne bude menjalo, selektori bar nekih od 32 reprezentacije će morati da se i na to prilagode. Biće zanimljivo ispratiti stanje sa našim sastavom, jer bi sigurno izolacija od 5 dana negativno uticala na formu naših igrača.

Srbija će u Kataru igrati protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske.

(Espreso, Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.