BOMBA KOJA ĆE ZATRESTI CELU EVROPU: PSŽ stvara najjači tandem ikada u fudbalu, novo pojačanje je Kristijano Ronaldo
Mesi i Ronaldo, Foto: Profimedia

zvuči neverovatno

BOMBA KOJA ĆE ZATRESTI CELU EVROPU: PSŽ stvara najjači tandem ikada u fudbalu, novo pojačanje je Kristijano Ronaldo

Kada na to dodate i Nejmara i Embapea, ne treba preterano objašnjavati kakve bi to opcije bile u napadu

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo je ponužen PSŽ-u! Ovu informaciju ekskuzivno donosi Le Parizjen, koji navodi da je Ronaldov agent, Žorž Mendeš, inače najmoćniji agent u svetu fudbala, ponudio usluge svog klijenta klubu iz Pariza.

Ronaldo je ove sezone izrazio želju da napusti Mančester junajted i nije otputovao sa ekipom na turneju na Tajlandu u sklopu priprema za predstojeću sezonu.

Za to vreme, njegov agent pokušava da pronađe pravo rešenje za svog klijenta, pa ga je ponudio na nekoliko adresa, a jedna od željenih destinacija je Pariz.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Peter Powell

Mendeš je u dobrim odnosima sa vlasnikom PSŽ-a Naserom Al Kelafijem, a takođe tvrdi i da je prijatelj Luisa Kamposa, novog sportskog direktora PSŽ-a.

Takođe, je posredovao i u transferu Vitinje ovog leta, koji je prešao iz Porta u PSŽ za 40 miliona evra, a učestvuje i u pregovorima oko eventualnog transfera Renata Sančeza, a dobra saradnja mogla bi da se kruniše transferom Ronalda, čime bi PSŽ stvorio verovatno najmoćniji tandem u istoriji fudbala i spojio dva možda i najbolja igrača svih vremena - Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

Kada na to dodate i Nejmara i Embapea, ne treba preterano objašnjavati kakve bi to opcije bile u napadu i verovatno bi to po imenima bio najjači napad svih vremena.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.