PROMAŠAJ O KOME PRIČA CEO SVET! Svi oko fudbalera gledali u neverici kako lopta izlazi iz gola! (VIDEO)
Fudbalski promašaj iz Kanade, Foto: Printscreen/Twitter/FootballCliches

RETKO SE VIĐA!

PROMAŠAJ O KOME PRIČA CEO SVET! Svi oko fudbalera gledali u neverici kako lopta izlazi iz gola! (VIDEO)

Novi "heroj" koji je dostigao slavu na društvenim mrežama je fudbaler Valura Vilijam Akio

Objavljeno: 17:23h

Kad god pomislimo da smo sve videli, i da ne bi mogao neki novi gol iz kategorije "verovali ili ne" ili "kako je ovo uspeo" da nas iznenadi, ipak se to dogodi.

Novi "heroj", doduše ne po učinku, već po slavi koju je stekao na društvenim mrežama, jeste fudbaler Valura Vilijam Akio. Na utakmici kanadske Premijer lige, između Valura i Vonderersa, on je uspeo "nemoguće", da praktično iz gola izbaci loptu.

Sve je krenulo lošom reakcijom odbrane gostiju, posle koje su igrači domaćeg tima došli tik pred gol rivala, gde je usledio pas, a Riđi šutirao sa peterca i loptu gotovo "ugurao" u gol. Zapravo, on je završio u mreži nakon što je šutirao u padu, a lopta se kotrljala do gol-linije, prešla većim delom, ali ne skroz, sve dok nije natrčao Akio i "počistio" je u maniru najboljih defanzivaca, ali, on je napadač, i to tima koji je trebalo da postigne gol.

Svi oko njega su gledali u neverici kako lopta izlazi iz gola, a sve je začinila poruka komentatora: "Mislim da ovo nikada ranije nisam video".

Da Akiju donekle olakša, potrudio se Dajer, koji je u 84. minutu postigao gol za pobedu Valura, koji je ipak uspeo da dođe do tri boda.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.