KRAJ SARADNJE? Ronaldo napravio potez koji navijači nisu očekivali! (FOTO)
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Peter Powell

ne putuje sa ekipom!

KRAJ SARADNJE? Ronaldo napravio potez koji navijači nisu očekivali! (FOTO)

U Junajtedu za sada ne mogu sa sigurnošću da tvrde kada će se portugalski fudbaler priključiti timu na pripremama

Objavljeno: 23:16h

Kako prenose strani mediji, Kristijano Ronaldo neće otputovati na Tajland sa ostatkom ekipe Mančester junajteda na početak njihove predsezonske turneje koji je zakazan za petak.

Nedavno se pojavila vest da je Kristijano Ronaldo rešio da po svaku cenu napusti “Old Traford”, a zatim se Portugalac nije pojavio ni na početku klupskih priprema.

Iz Junajteda su to pravdali “porodičnim razlozima” ali čini se da je malo ko poverovao u ovu priču. Iz kluba na identičan način pravdaju i to što njihove prve zvezde neće biti ni na pomenutoj turneji na Tajlandu.

- Kristijano Ronaldo dobio je dodatno slobodno vreme da se bavi porodičnim problemom. Kristijano ostaje pod ugovorom sa Mančester junajtedom još jednu sezonu i nije na prodaju - rekao je portparol Mančester junajteda.

U Junajtedu za sada ne mogu sa sigurnošću da tvrde kada će se Ronaldo priključiti timu na pripremama, koje će njegovi saigrači u naredne dve nedelje obaviti u Tajlandu i Australiji.

Kako se pisalo prethodnih dana, pored činjenice da Mančester junated neće nastupiti u Ligi šampiona ove godine, Ronaldo je nezadovoljan i zbog slabe ažurnosti uprave po pitanju angažmana novih pojačanja, kao i zbog najavljenog smanjenja plata za 25 odsto.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.