POZNAT RAZLOG RONALDOVOG ODLASKA! Portugalac napušta brod koji tone!
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Peter Powell

posle samo jedne sezone!

POZNAT RAZLOG RONALDOVOG ODLASKA! Portugalac napušta brod koji tone!

Jedan od najboljih fudbalera današnjice je prošle sezone postigao 24 gola

Objavljeno: 12:12h

Kristijano Ronaldo želi da napustiti Mančester junajted i to je poručio upravi kluba. Jedan od najboljih igrača u istoriji kluba prošle godine vratio se u klub u kojem je počeo njegov veliki svetski uspon.

Glavni razlog za odlazak je činjenica da Junajted iduće sezone neće igrati Ligu šampiona, a Ronaldo od 2003. nikad nije propustio igrati sezonu u elitnom takmičenju. Fabricio Romano detaljno je objasnio razloge Ronaldove odluke.

- Nije zadovoljan trenutnom situacijom u Mančester junajtedu. On je rekao da želi da napusti tim ovog leta u slučaju da dobije veliku ponudu. Ronaldova poruka Junajtedu je jasna: on ne oseća da je klub ambiciozan da se odmah bori za titulu prvaka. Stav Junajteda se još uvek nije promenio jer i dalje žele da zadrže Kristijana i veruju da on nije na prodaju - najavio je Romano i dodao:

1 / 3 Foto: EPA/Peter Powell

- Ronaldov agent, već je istraživao opcije proteklih nedelja, razgovarajući sa Bajernom i Čelsijem, ali dogovora još nema. PSŽ nije na spisku zainteresovanih. Ronaldo nema problema sa trenerom, ali bi voleo da vidi nove igrače u Junajtedu jer je početak jula i svi engleski klubovi su potpisali velike igrače - zaključio je Fabricio Romano.

Ronaldo je prošle sezone postigao 24 gola.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.