IZ OMLADINACA VOJVODINE U BUNDES LIGU: Sin bivšeg igrača Zvezde i Sinišino kumče krenuo očevim stopama!
Miroslav je sa Vojvodinom 1989. osvojio titulu prvaka Jugoslavije, Foto: EPA-EFE/ALESSIO MARINI

kakav transfer

IZ OMLADINACA VOJVODINE U BUNDES LIGU: Sin bivšeg igrača Zvezde i Sinišino kumče krenuo očevim stopama!

Tanjga junior je igrao za mlađe kategorije Vojvodine, pokriva poziciju centralnog beka, a nastupao je i za reprezentaciju Srbije.

Objavljeno:

Siniša Tanjga (18), sin nekadašnjeg igrača Vojvodine i Crvene zvezde Miroslava , prešao je u redove nemačkog Majnca i potpisao je ugovor na četiri godine!

Tanjga junior je igrao za mlađe kategorije Vojvodine, pokriva poziciju centralnog beka, a nastupao je i za reprezentaciju Srbije. Sada će pokušati da se izbori za mesto u timu u kom je i njegov otac svojevremeno nastupao.

KUM SINIŠE MIHAJLOVIĆA NA KLUPI VOJVODINE!? Čelnici kluba iz Novog Sada pronašli zamenu za Lalatovića

- U telefonskom razgovoru rekao mi je da je prezadovoljan. Srećan sam što će Siniša da igra i razvija se u jednoj od najjačih liga na svetu. Majnc mnogo ulaže u mlade igrače i nije nikakva tajna da su prošle sezone u njegovom prvom timu nastupala sedmorica fudbalera iz omladinskog pogona. Posebno mi je drago što su u mom nasledniku prepoznali igrača, s obzirom na to da su dolazili u Novi Sad da gledaju njegove nastupe . Uvek sam tu da ga posavetujem, ali na njemu je da se izbori za svoje mesto pod suncem. Ima veliku šansu, od njega zavisi dokle će da dogura, a siguran sam da ima sve atribute potrebne uspeh - poručio je Miroslav Tanjga, a prenosi "Sportski žurnal."

Jirgen Klop novi trener Vojvodine? Slavni Nemac nema ništa protiv! (VIDEO)

Miroslav je tri godine igrao za Vojvodinu s kojim je 1989. osvojio titulu prvaka Jugoslavije. Zatim je sezonu proveo na Marakani odakle je otišao u Fenerbahče, pa u Hertu i Majnc u kom je 1999. završio karijeru.

Trenutno radi kao pomoćni trener u Bolonji, što i nije čudo s obzirom na to da je kum Siniši Mihajloviću.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.