SIGURNO NIKADA NEĆE ZABORAVITI! Navijači na spektakularan način dočekali Mitrovića u Smederevu! (VIDEO/FOTO)
Aleksandar Mitrović, Foto: Printscreen/Instagram/aleksandar_mitrovic_45

OD SRCA!

SIGURNO NIKADA NEĆE ZABORAVITI! Navijači na spektakularan način dočekali Mitrovića u Smederevu! (VIDEO/FOTO)

Na zidu zgrade FK Jedinstvo iscrtan je prelep mural

Objavljeno: 16:56h

Aleksandar Mitrović je za sobom ostavio sezonu koju će pamtiti večno, ali će pamtiti i ono što mu se desilo po dolasku u Srbiju.

Srpski fudbaler ne samo da je postigao istorijski gol za pobedu protiv Portugalije u Lisabonu u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine (pogodak je dao u 90 minutu, a Srbija je prošla na Mundijal kao prva u grupi), već je u dresu Fulama ispisao i istoriju engleskog fudbala.

Postao je novi rekorder tamošnje druge lige, odnosno Čempionšipa, sa čak 43 postignuta gola, na 46 takmičarskih nastupa.

Povratak u rodno Smederevo doneo mu je jedno od najprijatnijih iznenađenja jer su se tamošnji mladi meštani potrudili da večno ostane upamćeno "čiji je Mitar", a i u kom klubu je napravio prve korake.

Na zidu zgrade FK Jedinstvo Smederevo iscrtan je prelep mural posvećen Aleksandru Mitroviću, kome je priređen svečani doček - koji sigurno neće zaboraviti:

Bilo je tu "i starog i mladog", upaljeno je na desetine baklji (lokalni navijači su na jedvite jade "naterali" proslavljenog golgetera da dve uzme, na kratko), a onda je usledio odlazak do murala, koji je zadivio napadača srpske reprezentacije, čiji je potpis na kraju dodatno ukrasio ovo remek-delo.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.